Το Flappy Bird Αποσύρθηκε Από Τα Καταστήματα Εφαρμογών

Το Flappy Bird Αποσύρθηκε Από Τα Καταστήματα Εφαρμογών

Ο Dong Nguyen, δημιουργός του διάσημου εκνευριστικού Flappy Bird παιχνιδιού, ανακοίνωσε στο Twitter ότι χθες θα απέσυρε το παιχνίδι του από τα App Store και Play Store. Τελικά το έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το Flappy Bird Βγάζει Κέρδος $50,000 Την Ημέρα

Ο Βιετναμέζος προγραμματιστής δεν αποκάλυψε τους λόγους για την απόσυρση του παιχνιδιού του, πέρα από το ότι δεν μπορεί να το αντέξει άλλο. Ο Dong, αν οι αναφορές ήταν σωστές, έβγαζε περίπου $50,000 την ημέρα από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης και μιας και αυτές βασίζονται σε μια άλλη πλατφόρμα, ο Dong θα συνεχίσει να έχει κέρδος από τους υπάρχοντες χρήστες.

Σε άλλα tweets του αναφέρει ότι δεν υπήρξε κάποιο νομικό θέμα και δεν εξαγοράστηκε από κάποια άλλη εταιρία. Οπότε είναι προσωπικοί οι λόγοι.

Όσοι έχετε Android συσκευή μπορείτε να βρείτε οδηγούς για το πως να εγκαταστήσετε το παιχνίδι μέσω του εκτελέσιμου APK αρχείου, ενώ όσοι έχετε iOS (iPhone/iPad) αν δεν το έχετε ήδη δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από πουθενά. Για αυτό το λόγο οι χρήστες που είχαν iOS συσκευή την πουλάνε τώρα στο eBay με το παιχνίδι φορτωμένο! Οι τιμές τους είναι υψηλότερες από τα ‘απλά’ μεταχειρισμένα iPhone μόνο και μόνο για ένα παιχνίδι που κατέβασαν δωρεάν.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.