Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Fujifilm FinePix S1: Παντός Καιρού Κάμερα Με 50x Ζουμ [CES 2014]

Fujifilm FinePix S1

Η Fujifilm ανακοίνωσε τη πρώτη ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες κάμερα με ονομασία FinePix S1. Η S1 έχει διάφορα χαρακτηριστικά που τη κάνουν κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών σε κάθε κλίμα.

Ο φακός της Fujifilm FinePix S1 είναι ικανός να κάνει 50x ζουμ και είναι θωρακισμένος σε 70 ξεχωριστά σημεία για να μην ανησυχεί ο φωτογράφος για το αν θα βραχεί. Ο φακός είναι 24-1200mm και το διάφραγμά του F2.8-F5.6.

Η κάμερα υποστηρίζει τη λειτουργία Super Macro Mode για να εστιάζει σε αντικείμενα που είναι και 1 εκατοστό κοντά στο φακό. Ο φακός έχει δύο ασφαιρικά και τέσσερις φακούς ΕΔ σε μια δομή από 13 στοιχεία σε 11 ομάδες. Η κάμερα επίσης διαθέτει το 100x Intelligent Digital Zoom και μπορεί να καταγράψει full HD βίντεο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 5-Axis Image Stabilization.

Άλλα χαρακτηριστικά της Fujifilm FinePix S1 είναι η λειτουργία Slow Motion για εγγραφή βίντεο στα 480 fps, το WiFi για σύνδεση με smartphone ή tablet για λήψη φωτογραφιών μέσω αυτών, η LCD οθόνη που αποσπάται από το σώμα για να περιστρέφεται και να φαίνεται κάτω από το φως του ήλιου, η λήψη σε μορφή RAW και η συνεχόμενη λήψη σε 10fps.

Η Fujifilm έχει εφοδιάσει την FinePix S1 με πολλά χαρακτηριστικά για τον πιο απαιτητικό φωτογράφο όμως ‘ξέχασε’ να μας ανακοινώσει πότε θα βγει στην αγορά και πόσο θα κοστίζει.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: