Η Πρώτη Φωτογραφία Της Galaxy Camera 2

Η Πρώτη Φωτογραφία Της Galaxy Camera 2

evleaks Samsung EK GC200 - Galaxy Camera 2

Αν και δεν μας συνηθίζει για τις ‘κακές’ του διαρροές το evleaks, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια θολή φωτογραφία από τη Galaxy Camera 2 της Samsung. Βεβαίως, η ποιότητα της εικόνας δεν έχει σημασία στη προκειμένη περίπτωση.

Το μοντέλο της επερχόμενης Galaxy Camera είναι «EK GC200» και αυτό επαληθεύεται μέσω των πληροφοριών EXIF της εικόνας στο Google+. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα των πληροφοριών αυτών, μπορούμε να εμπιστευτούμε το evleaks που πάντα στο παρελθόν βγήκε σωστό. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε δεν ήταν για να δείξει τις φωτογραφικές δυνατότητες της κάμερας, αλλά για να δείξει την ύπαρξή της.

Πληροφορίες σχετικά με την Samsung Galaxy Camera 2 δεν έγιναν γνωστές. Ωστόσο είμαστε σίγουροι πως οι Κορεάτες θα κάνουν τις γνωστές αναβαθμίσεις υλικού και λογισμικού για να γίνει ακόμα καλύτερη, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να χρησιμοποιεί το Tizen OS σαν λειτουργικό σε αντίθεση με το Android. Μην ξεχνάμε πως η Samsung NX300M ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες και είναι η πρώτη κάμερα με αυτό το λειτουργικό. Περισσότερα για αυτήν και τα οφέλη του Tizen στις κάμερες μπορείς να διαβάσεις εδώ. Μόλις έχουμε νεότερα για την EK GC200 θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.