Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η GoPro Hero 4 Αποκαλύφθηκε Με οθόνη Aφής Και 4K Βίντεο

GoPro HERO4

Η GoPro στις 8 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει να μας παρουσιάσει τη κάμερα δράσης GoPro Hero 4, κάτι που σημαίνει ότι έχει ετοιμαστεί η κάμερα, και έτσι διέρρευσε. Την ίδια μέρα εκδήλωση θα πραγματοποιήσει και η HTC, η οποία θα μας παρουσιάσει την κάμερα RECamera, που και αυτή διέρρευσε.

Η GoPro HERO4 θα κυκλοφορήσει ως συνήθως στην Black έκδοση και στην Silver. Και οι δύο κάμερες θα έχουν επεξεργαστή εικόνας διπλάσιας ισχύος σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, καλύτερη καταγραφή ήχου, και για πρώτη φορά οθόνη αφής, όμως η Black θα βιντεοσκοπεί 4K βίντεο στα 30fps, 2K βίντεο στα 50fps και 1440p στα 80fps, θα τραβάει φωτογραφίες στα 13-megapixels με HDR, και φυσικά θα είναι αδιάβροχη μέχρι τα πρώτα 40 μέτρα. Με το WiFi και το Bluetooth θα γίνει η σύνδεσή της με το κινητό του κατόχου, με το QuickCapture μπαίνει από κατάσταση αδράνειας σε λήψης με ένα κλικ, και με το HiLight Tag μπορεί να γίνει επισήμανση καρέ σε βίντεο.

Η Silver edition από την άλλη μεριά έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Black, μόνο που μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 4K στα 15fps, 2K στα 30fps, 1440 στα 48fps, 1080p στα 60fps, 960 στα 100fps και 720p στα 120fps. Μαζί με τις κάμερες η εταιρία θα ανακοινώσει και ένα μαύρο κάλυμμα, μια μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία, έναν φορτιστή με δυνατότητα φόρτισης δύο μπαταριών ταυτόχρονα, ένα αδιάβροχο τηλεχειριστήριο και ένα ειδικό grip που επιπλέει.

Πηγή: PetaPixel

Μοιράσου το με τους φίλους σου: