Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

GoPro Hero+ LCD: Η Πρώτη GoPro Με Οθόνη Αφής

Η GoPro άρχισε να χρησιμοποιεί οθόνες αφής στις κάμερες της, ξεκινώντας με το νέο μοντέλο GoPro Hero+ LCD. Η νέα κάμερα δράσης δεν αποτελεί ναυαρχίδα της εταιρίας, καθώς μοιάζει με την οικονομική της πρόταση, ωστόσο το panel αφής και οι νέες δυνατότητες της ανεβάζουν τη τιμή.

Η GoPro Hero+ LCD εξοπλίζεται με μία κάμερα που μπορεί να τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση 8-megapixels ή βίντεο με ανάλυση 1080p στα 60fps, με WiFi και Bluetooth κεραίες και με υποδοχή για microSD κάρτες έως 64GB. Το σώμα της είναι, φυσικά, θωρακισμένο και αδιάβροχο μέχρι 40 μέτρα για να αντέχει στα πάντα.

Με το WiFi και το Bluetooth πραγματοποιείται η σύνδεση της κάμερας με το κινητό. Η GoPro έχει κυκλοφορήσει εφαρμογές τόσο για iOS όσο και για Android, οπότε καλύπτονται οι περισσότεροι χρήστες. Χάρη στην εφαρμογή είναι δυνατός ο διαμοιρασμός των λήψεων στα κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, Twitter) και η προβολή των λήψεων στο κινητό. Υπάρχει ακόμη η λειτουργία Time Lapse που τραβάει φωτογραφίες αυτόματα σε χρονικό διάστημα από 0.5 έως 60 δευτερόλεπτων και η λειτουργία Burst που τραβάει 5 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο.

Το κόστος της GoPro HERO+ LCD ανέρχεται στα 329,99€ για την Ευρώπη ή στα $299.99 για τις ΗΠΑ. Θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις αρχές του Ιουλίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: