Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

GoPro HERO3 Black Edition / Music, Η Κάμερα Για Μουσικούς

Μια κάμερα ειδικά για μουσικούς παρουσίασε η GoPro. Η φωτογραφική μηχανή έρχεται μέσα σε ένα πακέτο μαζί με βάσεις στήριξης, ειδικά για μουσικά εργαλεία και όργανα και ονομάζεται GoPro HERO3 Black Edition / Music.

Ουσιαστικά το ενδιαφέρον πέφτει στις βάσεις στήριξης που με τις οποίες θα μπορείς να τοποθετήσεις την φωτογραφική μηχανή πάνω σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο. Η κάμερα συνδέεται και ελέγχεται μέσω της εφαρμογής mobile GoPro όταν είναι τοποθετημένη σε μακρινή απόσταση. Διαθέτει ένα μικρόφωνο με βάση τοίχου που είναι συμβατό με το πρότυπο 5/8″-27 μικροφώνων και έρχεται με έναν προσαρμογέα που την επιτρέπει να συνδεθεί με τις Ευρωπαϊκές προϋποθέσεις μικροφώνων.

Μια από τις χρησιμότερες βάσεις που περιλαμβάνονται στην συσκευασία είναι η Jaws: Flex Clamp. Αυτή η βάση μοιάζει με ελατήριο και μπορείς πάνω σε αυτήν να τοποθετήσεις μια άλλη βάση όταν η συνθήκες ή ο χώρος απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία. Η GoPro HERO3 Black Edition / Music έρχεται με υποστήριξη Full HD και 4Κ εγγραφή βίντεο, ενώ διαθέτει 12MP για τις φωτογραφίες. Θα είναι στην αγορά την άνοιξη με τιμή 399 δολάρια.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: