Η GoPro Ανακοίνωσε Τις GoPro HERO4 Και Την Προσιτή GoPro Hero

Η GoPro Hero 4 Αποκαλύφθηκε Με οθόνη Aφής Και 4K Βίντεο

GoPro HERO4

Η GoPro ανακοίνωσε νωρίτερα από ότι περιμέναμε τις νέες σκληροτράχηλες κάμερες δράσης GoPro HERO4, καθώς και την τη πρώτη προσιτή της κάμερα, GoPro Hero. Η επίσημη παρουσίαση των καμερών θα πραγματοποιηθεί την όγδοη ημέρα του Οκτωβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή που η HTC θα ανακοινώσει τη πρώτη της κάμερα, RECamera.

Η GoPro Hero4 Black είναι το δυνατότερο μοντέλο και σε σχέση με το προηγούμενο έχει επεξεργαστή εικόνας διπλάσιας ισχύος, καλύτερη καταγραφή ήχου, και για πρώτη φορά οθόνη αφής. Μπορεί να φωτογραφίσει με 12-megapixels, μπορεί να βιντεοσκοπεί 4K βίντεο στα 30fps, 2K βίντεο στα 50fps, 1440p στα 80fps και 1080p στα 120fps, έχει λειτουργία burst στα 30fps, είναι αδιάβροχη έως 40 μέτρα, έχει WiFi, Bluetooth και υποδοχή για microSD.

Όπως και η Silver Edition, η Black έχει την λειτουργία Protune για ρύθμιση του χρώματος, του ISO, της έκθεσης και άλλων λειτουργικών, την HiLight Tag για επισήμανση καρέ σε βίντεο (για ευκολότερη αναζήτησή του) και την Auto Light Mode για αυτόματη ρύθμιση των frames ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.

Η GoPro Hero4 Silver είναι παρόμοια με την Black μόνο που βιντεοσκοπεί με χαμηλότερη ανάλυση. Δηλαδή 1080p ανάλυση στα 60fps και 720p στα 120fps. Κατά τα άλλα, όλα είναι ίδια.

Τέλος, έχουμε την GoPro Hero για όσους το budget είναι μικρό. Έχει μικρότερο σώμα, της λείπει η οθόνη και βεβαίως η ανάλυση της εικόνας δεν είναι τόσο καλή όσο των Hero4. Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 5-megapixels (με λειτουργία burst στα 5fps) και βίντεο με ποιότητα 1080p στα 30fps ή 720p στα 60fps. Είναι και αυτή αδιάβροχη έως 40 μέτρα και συμβατή με όλες τις βάσεις των GoPro κάνοντάς την μονόδρομο για όσους θέλουν οικονομική κάμερα δράσης.

Η GoPro Hero4 Black θα κυκλοφορήσει με τιμή €479,99, η GoPro Hero4 Silver με κόστος €379,99 και η GoPro Hero θα πωλείται στα μόλις €124,99. Όλες θα βγουν στην αγορά τον Οκτώβριο με αξεσουάρ για μουσικούς και surfers.
Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.