Το Grand Theft Auto V Έσπασε Κάθε Ρεκόρ Πωλήσεων

Το Grand Theft Auto V Έσπασε Κάθε Ρεκόρ Πωλήσεων

Grand Theft Auto V ride

Το Grand Theft Auto V κατάφερε και έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων, καταφέρνοντας να φτάσει στη κορυφή των παιχνιδιών με τις υψηλότερες πωλήσεις στο λανσάρισμά τους!

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Προχθές τη Τρίτη κυκλοφόρησε το νέο GTA και μέσα σε μία μέρα η Take-Two Interactive Software ‘έβγαλε’ περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Call of Duty: Black Ops 2 της Activision που μέχρι την Τρίτη κατείχε τον παραπάνω τίτλο κατάφερε σε 15 ημέρες να φτάσει το ορόσημο του 1 δις δολαρίων όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012. Το GTA V δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε δύο μεγάλες αγορές της Ιαπωνίας και της Βραζιλίας όπου θα πουλήσει και εκεί πολλά αντίγραφα. Είναι πιθανόν τώρα έφτασε το ορόσημο του ενός δις.

Από την άλλη μεριά όμως, η Take-Two Interactive ξόδεψε παραπάνω από 260 εκατομμύρια δολάρια ώστε να φτιάξει τη νέα της παιχνιδάρα και για να την προωθήσει. Οπότε της ‘έφυγαν’ πολλά λεφτά αλλά όπως φαίνεται θα της έρθουν πολλά περισσότερα σύντομα.

Η Take-Two δήλωσε ευχαριστημένη από την υποδοχή του Grand Theft Auto V συμπληρώνοντας ότι η Rockstar Games έκανε την υπέρβαση και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ στον τομέα της δημιουργίας, της καινοτομίας και της τελειότητας.

Η Take-Two κατέχει την Rockstar και την 2K Games. Το Grand Theft Auto V θα διατίθεται και στη χώρα μας για Xbox 360 και PlayStation 3 με τιμή 69,90 € στα καταστήματα και από 58,90 € στο Skroutz.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.