Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Στις Αρχές Του 2014 Η PC Έκδοση Του Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Ευχάριστη είδηση για αυτούς που έχουν επιλέξει το PC για παιχνιδοκονσόλα και όχι το PlayStation 3 ή το Xbox 360. Όπως δημοσίευσε το Eurogamer, το GTA V θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2014 για τα PC.

Το GTA IV είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2008 για PS3 και Xbox 360 αλλά πολλούς μήνες μετά φτάσε στα PC, τον Δεκέμβριο δηλαδή. Αξίζει να σας μεταφέρουμε ότι πάνω από 600,000 χιλιάδες gamers έχουν υπογράψει στο Change.org για να δουν το νέο παιχνίδι που μπήκε στο βιβλίο Guinness να μεταφέρεται και στο PC.

Το Grand Theft Auto V έχει ήδη γίνει ο πιο πετυχημένος τίτλος στην ιστορία των βίντεο παιχνιδιών με παραπάνω από 1 δισ. δολάρια κέρδη. Η έκδοση για τους Windows υπολογιστές σίγουρα θα φέρει πολλά λεφτά ακόμα στα ταμεία της Rockstar. Εσείς το αποκτήσατε ή περιμένετε την έκδοση για υπολογιστές;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: