Το Grand Turismo 6 Έρχεται Στα Ελληνικά

Το Grand Turismo 6 Έρχεται Στα Ελληνικά

Grand Turismo 6

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Grand Turismo 6 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πλήρως εξελληνισμένο! Το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3.

To Grand Turismo 6 ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες και πολυάριθμες προσθήκες, αλλά και μια νέα μηχανή physics. Συνολικά στο GT6 θα μπορείς να οδηγήσεις 1,200 διαφορετικά οχήματα σε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις, με αρκετά από αυτά να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο τίτλο αυτό. Σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές, ενώ θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ.

Θα κυκλοφορήσει επίσης η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού με τίτλο GT6: ANNIVERSARY EDITION όπου περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριο credits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μια στολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation Network. Όλα αυτά σε μια συλλεκτική συσκευασία “SteelBook”. Το GT6: ANNIVERSARY EDITION είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.