Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Grand Turismo 6 Έρχεται Στα Ελληνικά

Grand Turismo 6

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Grand Turismo 6 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πλήρως εξελληνισμένο! Το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3.

To Grand Turismo 6 ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες και πολυάριθμες προσθήκες, αλλά και μια νέα μηχανή physics. Συνολικά στο GT6 θα μπορείς να οδηγήσεις 1,200 διαφορετικά οχήματα σε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις, με αρκετά από αυτά να εμφανίζονται για πρώτη φορά στο τίτλο αυτό. Σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές, ενώ θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ.

Θα κυκλοφορήσει επίσης η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού με τίτλο GT6: ANNIVERSARY EDITION όπου περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριο credits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μια στολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation Network. Όλα αυτά σε μια συλλεκτική συσκευασία “SteelBook”. Το GT6: ANNIVERSARY EDITION είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: