Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Grayson, Το Ψάρι Που Παίζει Pokemon

Grayson the fish plays Pokemon

Ο Grayson Hopper κατάφερε να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα ψάρια, καθώς είναι το πρώτο που παίζει Pokemon μέσα στο ενυδρείο του! Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το εγχείρημα αυτό μέσω του Twitch, ενώ χιλιάδες είναι αυτοί που το βλέπουν ανά πάσα στιγμή σε ζωντανή μετάδοση. Ο Grayson καταφέρνει να προχωράει το παιχνίδι με τις κινήσεις του μέσα στο ενυδρείο, οι οποίες μεταφράζονται ως εντολές στο παιχνίδι.

Μάλιστα, έχει καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο του Pokemon, ένα Charmander, που το έχει ονομάσει AAAABBK, ενώ επίσης έχει καταφέρει να βγει νικητής στην πρώτη του Pokemon μονομαχία. Όπως καταλαβαίνετε, ο Grayson έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να τερματίσει το παιχνίδι, παρόλα αυτά οι εμπνευστές της ιδέας υπόσχονται νέα πράγματα που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μπορείτε να δείτε τις περιπέτειες του Grayson στον κόσμο των Pokemon σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: