Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

GTA V: 1$ Δις Κέρδη Μέσα Σε Τρεις Μέρες

GTA V

Παραπάνω από επιτυχημένο μπορεί να θεωρείται από τώρα το GTA V καταρίπτωντας κάθε ρεκόρ πωλήσεων. Πριν από λίγες μέρες σας ενημερώσαμε ότι η Take Two “έβγαλε” περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια, και τώρα τα έσοδα από το παιχνίδι ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take Two, Strauss Zelnick, είναι ευχαριστημένος με την τεράστια επιτυχία δηλώνοντας:

Το Grand Theft Auto είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και η Rockstar Games συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το τι είναι εφικτό στη βιομηχανία διασκέδασης. Είμαστε απερίγραπτα υπερήφανοι για τις κριτικές και την υποδοχή του κοινού.

Το GTA V είναι πρώτο στη λίστα των πιο πετυχημένων παιχνιδιών ακολουθώντας το το Call of Duty: Black Ops II που έφτασε το 1 δις δολάρια εσόδων σε 15 ημέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: