Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Στο PlayStation 4 Θα Μπορείς Να Παίξεις GTA V Όπως Ποτέ Ξανά

GTA V FPS Motor

Η επανακυκλοφορία του Grand Theft Auto V, ή απλά GTA V, για PS4 και Xbox One θα γίνει σύντομα (18 Νοεμβρίου), η Rockstar αποκάλυψε τις αλλαγές που έκανε στη νέα έκδοση. Πληροφοριακά, η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2015.

Όσοι αγοράσετε το PlayStation 4 ή το Xbox One θα δικαιωθείτε, γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του Grand Theft Auto θα μπορείτε να παίξετε σε λειτουργία πρώτου προσώπου (first-person mode). Τα πάντα πλέον θα μπορείτε να τα δείτε σαν να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής – ακόμα και τα βίντεο στις αποστολές. Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία στο παρακάτω βίντεο.

Επιπρόσθετα, η εταιρία δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο όπου παρουσίαζει τις αλλαγές στα γραφικά μεταξύ μιας PlayStation 3 κονσόλας και μιας PlayStation 4. Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει υποστήριξη 1080p βίντεο στα 30fps, υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή και πολλές νέες αντανακλάσεις – πχ στα αυτοκίνητα. Ακόμη, για όσους έχουν PS4 και DualShock 4 τηλεχειριστήριο, όταν σας κυνηγάει η αστυνομία η μπάρα φωτός του τηλεχειριστηρίου θα ανάβει κόκκινο και μπλε φως και θα ακούγεται ήχος από το υποτιθέμενο ραδιόφωνο της αστυνομίας. Μιας και μία εικόνα αντιστοιχεί σε 1000 λέξεις, πατήστε Play στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: