Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το GTA V Έρχεται Το Νοέμβριο Για Xbox One Και PS4, Τον Ιανουάριο Για PC

GTA V

Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα ότι το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου για τις κονσόλες νέας γενιάς Xbox One και PS4, ενώ η κυκλοφορία της έκδοσης για Windows υπολογιστές έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου 2015.

Όπως μας πληροφορεί η εταιρία, ο νέος τίτλος της σειράς έρχεται σημαντικά βελτιωμένος με αναβαθμισμένα γραφικά και βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού, νέα οχήματα και όπλα, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα φυσικά στοιχεία, όπως οι λεπτομέρειες στα τοπία και ρεαλιστικότερα καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, έχουν προστεθεί περισσότερα από 100 νέα τραγούδια και νέα DJ mixes από τους DJs των 17 ραδιοφωνικών σταθμών του παιχνιδιού.

Τέλος, το Grand Theft Auto Online θα υποστηρίζει μέχρι 30 παίκτες σε Xbox One και PS4, ενώ οι χρήστες του παιχνιδιού σε PS3 και Xbox 360 θα μπορούν να μεταφέρουν τους χαρακτήρες τους στις νέες παιχνιδοκονσόλες ή στον Windows υπολογιστή. Όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν $1.000.000.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: