Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Nintendo Ανακοίνωσε Το Pro Controller Και Το Ανανεωμένο Wii U Gamepad [Computex]

Η Nintendo δεν μπορούσε να περιμένει για την E3, και έτσι ανακοίνωσε το ελαφρώς ανανεωμένο Wii U Gamepad και το νέο Pro Controller στην Computex.

Wii U Gamepad

Το Wii U Gamepad είναι η τελική μορφή του Wii U controller που είδαμε πέρσι. Η νέα έκδοση εξωτερικά φέρνει κάποιες πολύ μικρές αλλαγές για καλύτερη εργονομία, ενώ στα εσωτερικά του προστέθηκε NFC, γυροσκόπιο και αισθητήρας κίνησης.

Η εταιρία μίλησε επίσης και για το κοινωνικό δίκτυο που ετοιμάζει για το Gamepad. Ονομάζεται Miiverse και πρόσβαση θα έχουν όσοι έχουν το χειριστήριο. Μέσα σε αυτό οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάζουν μηνύματα, φωτογραφίες, ζωγραφιές κτλ.

Pro Controller

Το Pro Controller έχει τα ίδια πράγματα με το Wii U controller, απλά δεν υπάρχει οθόνη. Είναι σαφές ότι η εταιρία θέλει να επιστρέψει στο “κλασσικό” gaming.

Και τα δύο χειριστήρια θα κυκλοφορήσουν σε άσπρο και σε μαύρο χρώμα, αλλά δεν γνωρίζουμε πότε και σε ποια τιμή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: