Η HTC Παρουσιάζει Το Νέο Desire 626

Η HTC Παρουσιάζει Το Νέο Desire 626

Η HTC Corporation (“HTC”), κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, ανακοίνωσε την κυκλοφορία τού HTC Desire 626, συνέχειας του HTC Desire 620. Με συναρπαστικούς συνδυασμούς χρωμάτων, ατέλειωτες εξατομικευμένες επιλογές και ενισχυμένη κάμερα για ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες, το οικονομικό αυτό Smartphone σε αφήνει να ελεύθερο να εκφραστείς όπως ποτέ άλλοτε.

«Το νέο HTC Desire έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτα προσαρμοσμένη προσωπική εμπειρία χρήστη. Χάρη στο πλήθος των εξελιγμένων του χαρακτηριστικών, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε κορυφαία επίπεδα εξατομικευμένου σχεδιασμού, απόδοσης, αλλά και αξίας στους πελάτες μας», δήλωσε ο η Αγγελική Κυριακοπούλου, Regional Manager Ελλάδος, Κύπρου, Αλβανίας & Μάλτας.

Κορυφαίος σχεδιασμός και προηγμένα χαρακτηριστικά που απελευθερώνουν

Το HTC Desire 626 ξεχωρίζει για τον υπέροχο σχεδιασμό του σε ζωηρές, διπλές αποχρώσεις, προσφέροντας παράλληλα μια αξεπέραστη εμπειρία χρήστη. Εύχρηστο και έξυπνο, λειτουργεί με Android™ 5.1 και είναι εφοδιασμένο με HTC Sense™, για ακόμη πιο πλήρης και εξατομικευμένη λειτουργικότητα Android. Χάρη στο HTC Sense μπορείς να αλλάζεις το περιβάλλον εργασίας του Smartphone σου όσο συχνά αλλάζεις και το προσωπικό σου στυλ. Οι πραγματικά ατέλειωτες επιλογές εξατομίκευσης σού δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργείς, να μοιράζεσαι και να αξιοποιείς όλες σου τις δυνατότητες.

Τροφοδοτούμενο από έναν Τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon™ 1.2GHz, το HTC Desire 626 χαρίζει μια ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να παρακολουθείς ταινίες με άνεση, να ανοίγεις τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές σου, να διασκεδάζεις με τα αγαπημένα σου παιχνίδια ή να προβάλλεις τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σου, όλα με τη ζωντάνια και την ευκρίνεια της 5” HD LCD οθόνης.

Η λειτουργία HTC BlinkFeed™ σε ενημερώνει άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα από τα κοινωνικά σου δίκτυα, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στο εξατομικευμένο σου online περιεχόμενο. Αρκεί μόνο μια ματιά, στην αρχική σου οθόνη.

Απόλαυσε τη ζωή από κάθε οπτική γωνία, όπου κι αν βρίσκεσαι

Εάν έχεις πάθος με τη φωτογραφία ή σου αρέσει να πραγματοποιείς λήψεις σύντομων, αλλά εντυπωσιακών βίντεο, το HTC Desire 626 μπορεί να γίνει ο ιδανικός σου σύντροφος τσέπης. Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια κύρια κάμερα 13MP και μια μπροστινή κάμερα 5MP, μπορείς να εκφράζεις την προσωπικότητά σου στο μέγιστο, με ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες και selfies από κάθε οπτική γωνία.

Με ενσωματωμένες βελτιώσεις, το λογισμικό HTC Eye™ Experience σού δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι εύκολα τις λήψεις σου, προσθέτοντας άμεσα εφέ. Το HTC Desire 626 διαθέτει επίσης τη δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p υψηλής ποιότητας, με χρήση είτε της μπροστινής είτε της πίσω κάμερας. Αξιοποιώντας τη λειτουργία HTC Video Highlights, οι κινούμενες αυτές εικόνες μπορούν να μετατραπούν στις δικές σου μικρού μήκους ταινίες για να τις μοιράζεσαι με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Με μια μεγάλη γκάμα επιλογών αποθήκευσης, από την εσωτερική μνήμη των 16GB1 μέχρι τη MicroSD υποδοχή που υποστηρίζει έως και 512GB πρόσθετης μνήμης, μπορείς να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι όσο συχνά θέλεις κάθε φωτογραφία και βίντεο, κάθε εμπειρία που νιώθεις ότι σε καθορίζει.

Διαθεσιμότητα

Το HTC Desire 626 κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Blue Lagoon και Dark Grey, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μεγάλα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.