Η HTC RE Είναι Επίσημα Η Πρώτη Κάμερα Της Εταιρίας

Η HTC RE Είναι Επίσημα Η Πρώτη Κάμερα Της Εταιρίας

HTC RE camera hero

Την HTC την μάθαμε σαν εταιρία κατασκευάστρια κινητών που στον παρελθόν είχε πρωτοπορήσει. Τώρα θα πρέπει να την υποδεχτούμε και σαν εταιρία σχεδίασης, ανάπτυξης, παραγωγής και πώλησης καμερών, αφού ανακοίνωσε τη πρώτη της κάμερα – HTC RE.

Η HTC RE κάμερα είναι μια κάμερα πολλαπλής χρήστης, δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για απλές seflies είτε σαν κάμερα δράσης είτε για time-lapses. Διαθέτει ένα 16-megapixels 1/2.3″ CMOS αισθητήρα με οπτικό πεδίο 146-μοιρών και διάφραγμα f/2.8, μπορεί να καταγράψει full HD βίντεο (1080p) ή HD βίντεο αργής κίνησης (720p στα 80fps), έχει 8GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με microSD έως 128GB, 820 mAh μπαταρία για εγγραφή βίντεο μιάμισης ώρας και ζυγίζει 65,5 γραμμάρια. Στο κάτω μέρος της έχει υποδοχή για τρίποδα ή άλλα επίσημα αξεσουάρ, και να αναφέρουμε επίσης ότι έχει αντοχή στη σκόνη και το νερό για να τη παίρνετε και στη θάλασσα (πιστοποίηση IP57).

Η RE πρόκειται για μια πολύ μικρή, λεπτή και ελαφριά κάμερα που για σκόπευτρο και οθόνη χρησιμοποιεί το κινητό με το οποίο συνδέεται μέσω Bluetooth 4.0 ή Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (Wi-Fi Direct). Η χρήση της είναι αρκετά απλή: με το πάτημα μιας φοράς του κύριου κουμπιού στο πίσω μέρος τραβάς φωτογραφίες, με το συνεχόμενο πάτημα ενεργοποιείται η εγγραφή βίντεο, ενώ με το πάτημα του μπροστινού κουμπιού αρχίζει η εγγραφή βίντεο αργής κίνησης. Η σύνδεση γίνεται με όλα τα Android (με 4.3 ή νεότερη έκδοση) και αργότερα με Apple συσκευές με iOS 7 ή νεότερη έκδοση, και για να δείτε τις λήψεις, ή να τραβήξετε νέες εικόνες/βίντεο, χρειάζεστε την αντίστοιχη επίσημη εφαρμογή.

Το κόστος της κάμερας ανέρχεται στα $199, δηλαδή €157, και μπορείτε ήδη να την παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα της. Είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα.


Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.