Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC Re Vive: Η Πρώτη VR Συσκευή Της Σε Συνεργασία Με Τη Valve

Η HTC αποκάλυψε τη συνεργασία της με τη Valve και το δημιούργημά τους: HTC Re Vive. Το HTC Re Vive είναι η πρώτη συσκευή εικονικής πραγματικότητας της HTC και χάρη στην Valve αναμένουμε να δούμε ωραία πράγματα για αυτήν.

Σε αντίθεση με φθηνότερες συσκευές VR (όπως το GearVR της Samsung), το Re Vive είναι αυτόνομο και, σύμφωνα με την HTC, καινοτόμο. Λειτουργεί με τη πλατφόρμα SteamVR της Valve και ο κύριος σκοπός είναι να παρέχει την απόλυτη εμπειρία gaming σε εικονικά περιβάλλοντα με αποκλειστικότητες και απίστευτο ήχο. Θα μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο στα 90fps και θα υποστηρίζει χειριστήρια. Φυσικά, εκτός από παιχνίδια θα μπορεί να προβάλει 3D ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, θα επιτρέπει το browsing, εικονικά ψώνια και άλλα.

Μία έκδοση για προγραμματιστές θα δοθεί σε όσες εταιρίες ενδιαφερθούν και μία για το εμπόριο θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2015. Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη VR συσκευή της HTC, όμως αναμένουμε να μας δώσει η Valve κατά τη διάρκεια του GDC 2015 μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: