Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

RECamera, Η Κάμερα Δράσης Της HTC Διέρρευσε

HTC RECamera teaser

Η HTC πρόκειται να μπει στην αγορά των καμερών (και των ιατρικών εργαλείων) και η πρώτη της κάμερα διέρρευσε με το όνομα RECamera. Η RECamera είναι κάμερα δράσης και σκοπεύει να ανταγωνιστεί τις GoPro και τις αντίστοιχες κάμερες της Sony.

Οι παρακάτω φωτογραφίες διέρρευσαν στο Reddit από το επίσημο site της κάμερας το οποίο αυτή τη στιγμή μας προϊδεάζει για την άφιξή της μέσω teaser βίντεο. Η HTC θα ανακοινώσει την RECamera σε προγραμματισμένη εκδήλωση στις 8 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Η κάμερα θα είναι σίγουρα αδιάβροχη και πιθανότατα ανθεκτική στους κραδασμούς.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε την HTC RECamera να είναι μια μικρή κάμερα και με απλό χειρισμό, οπότε θα προορίζεται για καθημερινή χρήση. Για παράδειγμα βλέπουμε μια γυναίκα να τραβάει selfies. Αν η HTC δεν χρεώνει αρκετά για την απόκτησή της ίσως καταφέρει να χτυπήσει τις αντίπαλες κάμερες. Παρακάτω, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες της κάμερας έχουμε και το πρώτο teaser βίντεο από την εταιρία.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: