Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Κάμερα Του Jony Ive Πουλήθηκε Για $1,8 Εκατομμύρια

Leica M

Πίσω στον Σεπτέμβριο η Leica ανακοίνωσε πως οι Jony Ive και Marc Newson σχεδίαζαν την Leica M για να πουληθεί σε δημοπρασία. Τα λεφτά θα πήγαιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η τιμή που στόχευαν να πουλήσουν την κάμερα τους ήταν $500,000 – $750,000 όμως τα πράγματα είχαν πολύ καλύτερο τέλος από ότι περίμεναν αρχικά.

Στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στο Sotheby’s στη περιοχή Γιορκσάιρ την 23η μέρα του Νοεμβρίου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν όχι $500,000 που ήθελαν, αλλά $1,8 εκατομμύρια! Αυτό σημαίνει περίπου 1.330.000€. Το ποσό θα πάει στον οργανισμό (RED) για την καταπολέμηση του AIDS.

Να θυμήσουμε για μια τελευταία φορά πως η κάμερα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ο Ive μαζί με τον Newson χρειάστηκαν 85 ημέρες και πάνω από 500 μοντέλα για να καταλήξουν στο τελικό προϊόν. Στα χαρακτηριστικά της έχουμε max. f-stop 2.0, focal length 50mm στον φακό LEICA APO-SUMMICRON-M 1:2/50mm ASPH με σταθερό focal length και διάφορα modes για ρύθμιση του διαφράγματος, χειροκίνητη λειτουργία και άλλα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: