Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Kodak Ανακοινώνει Την PixPro Smart Lens Camera

Μετά την πρωτοπόρο Sony ήρθε η σειρά της Kodak να μπει στον νέο χώρο των φακών-καμερών και έτσι ανακοίνωσε την PixPro Smart Lens Camera.

Πρόκειται για έναν εξωτερικό φακό που κουμπώνει στο smartphone και σου χαρίζει μια αναβαθμισμένη και ξεχωριστή εμπειρία φωτογράφισης με το κινητό σου τηλέφωνο. Η συσκευή αυτή συνδέεται στο κινητό μέσω WiFi και θα μπορεί ο χρήστης να την ελέγχει μέσω δωρεάν εφαρμογής που θα διατίθεται. Θα υποστηρίζει iOS και Android συσκευές και για αρχή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις το Smart Lens SL10 και το Smart Lens SL25.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Οι Φακοί Sony QX10 Και QX100 Μετατρέπουν Το Κινητό Σου Σε Κάμερα

O Smart Lens SL10 θα κυκλοφορήσει με οπτικό zoom 10x (28-280mm σε 35mm), καταγραφή Full HD βίντεο 1080p, οπτικό σταθεροποιητή ενώ θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Το δεύτερο μοντέλο, ο Smart Lens SL25, θα διαθέτει οπτικό zoom 25x (24-600mm σε 35mm), επίσης οπτικό σταθεροποιητή, καταγραφή Full HD βίντεο 1080p και θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Οι Smart Lens SL10 και Smart Lens SL25 θα κυκλοφορήσουν εντός της άνοιξης στη τιμή των $199 και $299 αντίστοιχα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: