Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Βασική Εγγύηση 2 Χρόνια Pickup & Return Για Όλη Την Ελλάδα Στα Lenovo Καταναλωτικά Προϊόντα

Η Lenovo, για ακόμη μία φορά, δείχνει να δέχεται τις προκλήσεις ακολουθώντας πάντα τις σταθερές της αξίες, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια «επένδυσης» για τους καταναλωτές. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή όσον αφορά gadgets τεχνολογίας.

Όλα τα καταναλωτικά προϊόντα της Lenovo, όπως laptop, desktop, All In One, tablet, smartphone, προσφέρονται στους πελάτες με 2 χρόνια βασική εγγύηση Pickup & Return. Κάθε πελάτης εξυπηρετείται πια για 2 χρόνια, από την ημερομηνία αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος, μέσω courier, σε όλη την Ελλάδα.

Η Lenovo συνεχίζει να αποτελεί την επιτομή της πρωτοπορίας στην τεχνολογία και πιστοποιεί ότι το ενδιαφέρον και η προσοχή είναι πάντα στραμμένα προς τον καταναλωτή που την εμπιστεύεται εδώ και χρόνια.

Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη καταναλωτικών προϊόντων:

2111984507 (λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00)

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα service & στοιχεία επικοινωνίας επισκεφθείτε: http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty/

  1. Η εγγύηση ισχύει για οποιοδήποτε προϊόν έχει αγοραστεί από 01/04/2015. Για όσα προϊόντα πωλούνται με εγγύηση 3 ετών, ισχύει η 3ετής εγγύηση. Η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά στην εγγύηση των επαγγελματικών προϊόντων της οικογένειας Think, όπου ισχύει ό,τι ορίζεται ανά κωδικό.
  2. Σε ότι αφορά την αποστολή και παραλαβή του προϊόντος ισχύουν οι περιορισμοί κάλυψης courier βάσει περιοχής.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: