Η Νέα Lenovo WRITEit Technology Βελτιστοποιεί Το Γράψιμο Στους Η/Υ

Η Νέα Lenovo WRITEit Technology Βελτιστοποιεί Το Γράψιμο Στους Η/Υ

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) παρουσιάζει το WRITEit, μία νέα καινοτομική εφαρμογή λογισμικού που κάνει την εμπειρία της γραφής, σε επιλεγμένες συσκευές με γραφίδα, καλύτερη. Το WRITEit μεταμορφώνει το γράψιμο με γραφίδα σε μία πραγματικά χρήσιμη και πρακτική λύση για εισαγωγή πληροφοριών: επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν σχεδόν παντού, όπου μπορούν να πληκτρολογήσουν. Δουλεύει με επιλεγμένες συσκευές Lenovo Windows® 8 με ψηφιοποιητή, ενεργή γραφίδα ή τεχνολογία AnyPen και παρέχει απαντήσεις και διορθώσεις σε αληθινό χρόνο. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα τροφοδοτούν περισσότερες ευκαιρίες για τους χρήστες να γράφουν με πενάκι παρά από το να γράφουν σε ένα πληκτρολόγιο, δίνοντας τους μία συνεχή, γρηγορότερη και πιο ακριβή εμπειρία.

Ελευθερία να γράφετε σχεδόν παντού

Σε αντίθεση με την εμπειρία γραφής σε πολλές συσκευές σήμερα, το WRITEit επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν τα δεδομένα τους απευθείας σε όποιο ψηφιακό πεδίο δέχεται πληκτρολογημένες πληροφορίες, ακόμα και εάν το πεδίο είναι σε κάποια εφαρμογή χωρίς τοπική υποστήριξη για γραφίδα. Αυτή η δυνατότητα πηγαίνει τη γραφή με το χέρι, από μία περιορισμένη καινοτομία συγκεκριμένων εφαρμογών σε έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο εισαγωγής πληροφοριών. Το WRITEit ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων νέων πληροφοριών γραφής, πέρα από το τυπικό γράψιμο σε σημειώματα και τις εφαρμογές ζωγραφικής. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να γράφουν όρους αναζήτησης απευθείας σε έναν περιηγητή για να αναζητήσουν το διαδίκτυο, αντί να χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο της οθόνης. Το WRITEit δουλεύει επίσης με emails, social media, online φόρμες και άλλα.

WRITEit Right

Το WRITEit δουλεύει στο παρασκήνιο καθώς οι χρήστες γράφουν και μετατρέπουν τη γραφή με το χέρι σε χαρακτήρες σε αληθινό χρόνο. Οι χρήστες που γράφουν γρήγορα θα αγαπήσουν το εργαλείο αυτόματης πρότασης που προσφέρει εναλλακτικές σε μη αναγνωρίσιμες λέξεις, βοηθάει να βρει τα ορθογραφικά και κάνει το κείμενο σωστό την πρώτη φορά. Μία συλλογή από εντολές κίνησης κάνει την σύνταξη εύκολη.

Δηλώσεις

 «Η τεχνολογία αφής έχει αλλάξει αισθητά τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές και άλλες συσκευές σήμερα, ενώ η τεχνολογία γραφής με το χέρι έχει μείνει πίσω, μέχρι που ήρθε το WRITEit,» λέει ο Mark Cohen, Vice President Ecosystem and Monetization Business Group της Lenovo. «Οι χρήστες μας είπαν ότι θέλουν μία πιο φυσική, ενστικτώδη και ακριβή εμπειρία γραφής, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει το WRITEit».

Διαθεσιμότητα1

Το WRITEit είναι διαθέσιμο για τις ακόλουθες συσκευές που υποστηρίζουν γραφίδα: ThinkPad® YOGA™, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 και YOGA Tablet 2 8-in με Windows που περιέχουν τεχνολογία AnyPen™. Οι χρήστες αυτών των μοντέλων μπορούν να κατεβάσουν το WRITEit δωρεάν εδώ: http://www.getwriteit.com. Η Lenovo θα φέρει το WRITEit σε μελλοντικά προϊόντα της στη διάρκεια αυτού του χρόνου.

1Όλες οι προσφορές υπόκεινται στη διαθεσιμότητα. Τα προϊόντα μπορεί να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα και αγορές. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις προσφορές των προϊόντων και τις προδιαγραφές τους οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Σχετικά με τη Lenovo

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι μια εταιρεία αξίας $39 δισεκατομμυρίων και κατέχει ηγετική θέση στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική και επαγγελματική χρήση. Το χαρτοφυλάκιό μας, που αποτελείται από υψηλής ποιότητας, ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες, περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (συμπεριλαμβανομένων της θρυλικής σειράς Think και των multimode YOGA), workstations, servers, συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, έξυπνες τηλεοράσεις και μια μεγάλη γκάμα mobile προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablets και εφαρμογών. Συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, ακολουθήστε μας στο Facebook ή το Twitter (@Lenovo) ή επισκεφθείτε μας στο www.lenovo.com.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.