Η LG Παρουσιάζει Τη Μεγαλύτερη OLED Digital Signage Κατασκευή Στον Κόσμο

Η LG Παρουσιάζει Τη Μεγαλύτερη OLED Digital Signage Κατασκευή Στον Κόσμο

Η LG Electronics (LG), παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής OLED οθονών, παρουσίασε δύο από τα μεγαλύτερα video walls με οθόνες OLED στον κόσμο εξοπλίζοντας το Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας. Η LG συνεργάστηκε στενά με την αναγνωρισμένη γαλλική εταιρεία σχεδιασμού ‘Wilmotte & Associés’, προκειμένου να αναπτύξουν τις γιγαντιαίων διαστάσεων κατασκευές, οι οποίες κοσμούν τον κύριο τερματικό σταθμό του βραβευμένου αεροδρομίου.

Κάθε κατασκευή αποτελείται από 140 κυρτές οθόνες τεχνολογίας OLED 55 ιντσών, δημιουργώντας δύο γιγαντιαία video walls των οποίων η εγκατάσταση έχει ύψος 13 μέτρα και πλάτος 8 μέτρα, ισοδύναμη με τρία μεγάλου μεγέθους containers.

Οι δύο κυρτές κατασκευές θα προβάλλουν ποικιλία περιεχομένου  αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας OLED. Στις οθόνες τεχνολογίας OLED κάθε pixel είναι αυτόφωτο και έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για επιπρόσθετο οπίσθιο φωτισμό LED αποφεύγοντας επιπλέον βάρος, γεγονός που καθιστά τα δύο video walls απίστευτα ελαφριά και ευέλικτα, ώστε να κρέμονται από το ταβάνι με ελάχιστη υποστήριξη.

«Οι OLED οθόνες συμπληρώνουν απόλυτα την προηγμένη τεχνολογία για την οποία το αεροδρόμιό μας έχει γίνει διεθνώς γνωστό», δήλωσε  ο Park Wan-su, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon. «Είμαστε πάντα πρόθυμοι να παρουσιάσουμε σε εκατομμύρια ταξιδιωτών κάθε χρόνο την τεχνολογία αιχμής, η οποία επιπλέον προέρχεται από την Κορέα. Η τεχνολογία OLED αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα».

Ο Ro Se Yong, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος B2B Solutions Division της LG Electronics σχολίασε σχετικά: «Η μεγαλύτερη παγκοσμίως OLED κατασκευή ψηφιακής σήμανσης είναι αναμφισβήτητα κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δίνεται να παρουσιάσουμε στους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο τη μαγεία της τεχνολογίας OLED. Τα οφέλη της τεχνολογίας OLED άλλωστε μπορεί κανείς να τα απολαύσει καλύτερα με τις αισθήσεις του, από το να τα περιγράψει με απλά λόγια».

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.