Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Η LG και η B&O PLAY συνεργάστηκαν για ανώτερο ήχο στο LG G5

Η κορυφαία εταιρία premium ήχου B&O PLAY φέρνει εξαιρετική και αψεγάδιαστη ακουστική απόδοση στο νέο smartphone της LG

LG Logo 2015

Η LG Electronics (LG), ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία της με την εταιρία premium ήχου B&O PLAY, έτσι ώστε να προσφέρει στους χρήστες smartphone μία βελτιωμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας ήχου. Καταξιωμένη με 90 χρόνια παρουσίας στην αγορά ήχου και σχεδιαστική αριστεία, αλλά και με προϊόντα υψηλής τεχνικής και καινοτομίας, προερχόμενα από την εταιρία Bang & Olufsen, η B&O PLAY μοιράζεται τις ίδιες αξίες με την LG για την προσφορά ενός νέου τύπου καινοτόμων προϊόντων. Με στόχο τους καταναλωτές που αναζητούν υψηλή ποιότητα και σχεδιασμό, η LG αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ιδανικό συνεργάτη με ηγετική θέση για smartphone με υψηλές επιδόσεις ήχου.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν στενά έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου στο νέο smartphone LG G5 για τους καταναλωτές. Η LG θα είναι η πρώτη εταιρεία η οποία προσφέρει ισχυρές Hi-Fi λειτουργίες ήχου, οι οποίες σχεδιάστηκαν από κοινού με την B & O PLAY.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την LG. Με την αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία premium smartphones, αυτή η συνέργεια μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε τον ήχο υψηλών προδιαγραφών της B&O PLAY σε μία ακόμα ευρύτερη βάση πελατών», δήλωσε ο Henrik Taudorf Lorensen, Πρόεδρος της B&O PLAY. «Η B&O PLAY απευθύνεται στους λάτρεις της μουσικής, οι οποίοι αναζητούν τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα στην αγορά. Είναι ασυμβίβαστοι σε ό,τι έχει να κάνει με την καινοτομία, χωρίς όρια και πάντα σε εγρήγορση, προσδοκώντας το ίδιο τόσο από τα ακουστικά όσο και από τις φορητές συσκευές που επιλέγουν».

Έχοντας ήδη πρωτοτυπήσει στην εμπειρία του ήχου για συσκευές smartphone, η LG σχεδιάζει να συνεχίσει τη συνεργασία της με την B&O PLAY, προκειμένου να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα ακόμα περισσότερο.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την B&O PLAY, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις υψηλές προσδοκίες των καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν την επόμενη γενιά κορυφαίας εμπειρίας ήχου στα smartphones τους,» δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η συνεργασία μας έχει αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής και η LG θα συνεχίσει να συνεργάζεται και με άλλες κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων, προκειμένου να θέσει νέα δεδομένα στην καινοτομία για την αγορά των premium smartphones».

Ενώ η συνεργασία της με την B&O PLAY αποτελεί μία πρόσφατη είδηση, η LG έχει μακρά ιστορία στην ενσωμάτωση υψηλής ποιότητας ήχου στα premium smartphones της. Tο V10 smartphone, αποτελεί μόνο ένα από τα πολλά smartphones τα οποία έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές για το καλύτερο ήχο στην κατηγορία του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: