Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Quick Cover: Ανακοινώθηκε η επίσημη θήκη για το ανεπίσημο LG G5

Μπροστά από την εποχή της η LG ανακοινώνει τη διάθεση του αξεσουάρ πριν την κυκλοφορία του Smartphone

Η LG Electronics (LG) αποκαλύπτει τη νέα εκδοχή της θήκης Quick Cover, ειδικά σχεδιασμένης για τη ναυαρχίδα επόμενης γενιάς της LG, το LG G5. Γνωστή για το χαρακτηριστικό ότι είναι πιο μπροστά από την εποχή της, η LG έρχεται να το επιβεβαιώσει με την παρουσίαση του αξεσουάρ πριν την κυκλοφορία της συσκευής.

Η πιο πρόσφατη θήκη LG Quick Cover προσφέρει τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων εκδόσεων, ωστόσο διαθέτει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Η λειτουργία αφής, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Quick Cover View του Κ10, είναι τώρα διαθέσιμη και στην ημιδιάφανη θήκη G5 Quick Cover, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν κλήσεις και να ελέγχουν τις ρυθμίσεις ξυπνητηριού χωρίς να την ανοίξουν για απόλυτη άνεση και αμεσότητα.

Η πάντα σε λειτουργία (always on) οθόνη – χαρακτηριστικό που φημολογείται ότι θα διαθέτει το LG G5 επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ώρα, την ημερομηνία καθώς και τις ειδοποιήσεις με το κάλυμμα της θήκης να παραμένει κλειστό. Τέλος, η LG ενσωμάτωσε στη θήκη ένα γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα προσδίδοντας πολυτέλεια στην εμφάνισή της για μέγιστη συνέπεια με τo πολυαναμενόμενο LG G5.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: