Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Η LG Προσφέρει Δωρεάν Πακέτο Αναβάθμισης Σε Όλους Τους Χρήστες Της Πλατφόρμας Smart TV webOS 1.0

Η αναβάθμιση συμπεριλαμβάνει τη βελτιωμένη ταχύτητα και τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του webOS 2.0

Οι χρήστες της πλατφόρμας για smart τηλεοράσεις webOS 1.0 της LG Electronics (LG), θα λάβουν ένα δωρεάν πακέτο αναβάθμισης (Free Value Pack) που θα περιλαμβάνει και τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης της πλατφόρμας webOS 2.0. Οι webOS τηλεοράσεις της LG που θα λάβουν την αναβάθμιση, θα αποκτήσουν τις λειτουργίες My Channels’, ‘Quick Setting’, ‘Input PickerκαιLive Menu’, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης σε ένα ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον, με χρήσιμες συντομεύσεις και ακόμα πιο γρήγορη φόρτωση και ανταπόκριση, ανάμεσα στην εναλλαγή των εφαρμογών.

Με τη λειτουργία ‘My Channels’, οι χρήστες μπορούν να εντάσσουν τα αγαπημένα τους Live TV κανάλια ή τα ‘Set-top Box’ κανάλια στη μπάρα του ‘Launcher’, κάνοντας την πρόσβαση σε αυτά ακόμα πιο άμεση. Η λειτουργία ‘Quick Settings’ επιτρέπει στο θεατή να προσαρμόζει τη webOS τηλεόραση χωρίς να διακόπτει το πρόγραμμα που παρακολουθεί, ενώ με τη λειτουργία ‘Input Picker’ οι συνδεδεμένες συσκευές αναγνωρίζονται αμέσως και εμφανίζονται έτοιμες για χρήση. Η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης (UI – User Interface) της λειτουργίας ‘Live Menu’, για ακόμα πιο εύκολη και άνετη αναζήτηση περιεχομένου.

«Η LG έχει δεσμευθεί στο να παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρήσης για της smart τηλεοράσεις της», ανέφερε ο Lee In-kyu, Senior Vice President και Επικεφαλής του Τμήματος Τηλεοράσεων και Οθονών της LG Home Entertainment Company. «Η δωρεάν αναβάθμιση αυτής της τάξης είναι πρωτοφανής στον κλάδο των smart τηλεοράσεων και είμαστε περήφανοι που θέτουμε ένα νέο standard για τους ιδιοκτήτες τους».

Οι ιδιοκτήτες των τηλεοράσεων με πλατφόρμα webOS 1.0 που έχουν ενεργοποιήσει την αυτοματοποιημένη λειτουργία αναβάθμισης, θα λάβουν και την αναβάθμιση αυτή αυτόματα. Σε περίπτωση που η λειτουργία αυτή δεν είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες θα λάβουν μήνυμα στην οθόνη τους με οδηγίες για κάθε βήμα, για την εύκολη εγκατάσταση της αναβάθμισης.

Για την αναβάθμιση της πλατφόρμας webOS 1.0 στην Ελλάδα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Οι επισκέπτες της IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία δουν από κοντά την αναβαθμισμένη πλατφόρμα webOS 1.0 στο περίπτερο της LG στην Αίθουσα 18 της Messe Berlin από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: