Το Νέο LG Wine Smart Συνδυάζει Τις Δυνατότητες Ενός Smartphone Με Το Γνωστό Αναδιπλούμενο Σχεδιασμό

Το Νέο LG Wine Smart Συνδυάζει Τις Δυνατότητες Ενός Smartphone Με Το Γνωστό Αναδιπλούμενο Σχεδιασμό

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει παγκοσμίως το νέο της υβριδικό smartphone, ειδικά σχεδιασμένο για τη γενιά των χρηστών που είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την αίσθηση και τη χρήση που προσφέρουν τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, γνωστά και ως ‘flip-phones’ (ή τηλέφωνα με πορτάκι ή clamshell). Η νέα συσκευή της LG, που έκανε την εμφάνισή της στην κορεάτικη αγορά ως ‘LG Gentle’, θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της ως LG Wine Smart στα τέλη του μήνα σε μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, του Καζακστάν, της Ιαπωνίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο LG Wine Smart συνδυάζει την οικεία αίσθηση ενός αναδιπλούμενου τηλεφώνου, με μία εύχρηστη οθόνη αφής, αλλά και τη συνδεσιμότητα και την ισχύ ενός smartphone. Χάρη στη θετική ανταπόκριση του κοινού στο πρώτο LG Wine Smart που παρουσιάστηκε στην Κορέα πέρυσι, η LG βελτιστοποίησε το τελευταίο μοντέλο, προσθέτοντας ακόμα πιο προηγμένες λειτουργίες multimedia, ώστε να κάνει τη μετάβαση από το συμβατικό τηλέφωνο στο smartphone, όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Το LG Wine Smart είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android Lollipop 5.1.1, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις τελευταίες εφαρμογές. Προκειμένου δε να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο τους fans των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, η LG προσάρμοσε ένα μεγάλο πληκτρολόγιο με διάσταση 3Χ4 ίντσες, για ευκολία και ακρίβεια κατά το πάτημα, αλλά και ‘έξυπνα πλήκτρα’ (hotkeys) για άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως τις κλήσεις, τις επαφές, τα μηνύματα ή την κάμερα. Τα μεγαλύτερα εικονίδια επιπλέον εκμεταλλεύονται πλήρως τη διάταξη 3Χ3 και την ευκρίνεια της αρχικής οθόνης 3.2 ιντσών HVGA. Η συσκευή διαθέτει επίσης και τη λειτουργία ‘LG Safety Care’, που μπορεί να ρυθμιστεί έτσι, ώστε να εκπέμπει αυτόματα ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης και τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο προς προεπιλεγμένες επαφές, κάθε φορά που ο χρήστης χρειάζεται άμεση βοήθεια.

«Στόχος μας με το LG Wine Smart ήταν να δημιουργήσουμε ένα smartphone που θα αγαπηθεί από τους fans των αναδιπλούμενων τηλεφώνων», δήλωσε ο Cho Juno, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Οι καταναλωτές δεν θα έπρεπε να χάνουν την επαναστατική εξέλιξη των smartphones, μόνο και μόνο επειδή προτιμούν έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό τηλεφώνου σε σχέση με κάποιον άλλο. Με το LG Wine Smart, τώρα πια δε χρειάζεται βέβαια».

Σχετική τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται σε κάθε τοπική αγορά ξεχωριστά, πριν την κυκλοφορία του.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Wine Smart:

 • Επεξεργαστής: 1.1GHz Quad-Core
 • Οθόνη: 3.2-inch HVGA (480 x 320)
 • Μνήμη: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD
 • Κάμερα: Πίσω 3MP / Μπροστά VGA
 • Μπαταρία: 1,700mAh (removable)
 • Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1.1 Lollipop
 • Διαστάσεις: 117.7 x 58.7 x 16.6mm
 • Βάρος: 143g
 • Δίκτυα: 4G LTE / HSPA+ 42Mbps (3G)
 • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
 • Χρώματα: Burgundy / Navy

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.