Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

O Lionel Messi είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Huawei

Η Huawei ανακοινώνει πως από σήμερα ο Lionel Messi αναλαμβάνει τον ρόλο του Global Brand Ambassador για την εταιρεία. Η συνεργασία με τον Lionel Messi αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεργάζεται με ανθρώπους και brands που επιδεικνύουν και επιδιώκουν το βέλτιστο.

«Ο Lionel Messi θα βοηθήσει το brand μας να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εστιάζουν, να επιμένουν και να επαναστατούν… να συνδέονται με την υπεροχή, ειδικά στην Ευρώπη, την Ασία και την Λατινική Αμερική όπου η Huawei δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα. Εμείς στη Huawei, όπως και ο Lionel, εκτιμούμε τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις προσπάθειες που μας έφεραν στο σήμερα και μας ώθησαν να βελτιώνομαστε και να θέτουμε τον πήχη ψηλότερα. Με κάθε νέα πρόκληση ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την επιτυχία» δήλωσε ο Kevin Ho, President, Handset Business, Huawei Consumer BG.

Το Mate 8 που είναι το πρώτο Huawei smartphone του Lionel, είναι σχεδιασμένο για τους «έξυπνους» επαγγελματίες που επιζητούν νέο στυλ. Από την επίσημη κυκλοφορία του στις 26 Νοεμβρίου 2015, η Huawei έχει αποστείλλει περισσότερα από 3 εκατομμύρια Mate 8 smartphones σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η Huawei προωθεί το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, καθώς πιστεύει πως ο αθλητισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε οι άνθρωποι να εμπλουτίσουν τις ζωές τους. Για αυτό και η δέσμευσή της να στηρίζει τα αθλήματα γενικά –το ποδόσφαιρο, ειδικότερα- είναι ισχυρή. Τα τελευταία χρόνια, έχει επενδύσει σε διάφορες ομάδες -όπως οι América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid και AC Milan- που εμπνέουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, και σε παίκτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με αυτήν, όπως ο Robert Lewandowski και ο Alexis Sánchez, και τώρα και ο Lionel Messi.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: