Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Logi BLOK: Οι Νέες Ανθεκτικές Θήκες Της Logitech Για iPad

Η Logitech ανακοίνωσε τις νέες θήκες Logi BLOK για το iPad οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να πέφτουν. Το Logi το είδαμε πριν από λίγες ημέρες, και είναι το νέο brand της εταιρίας κάτω από το οποίο θα κυκλοφορούν περιφερειακά συσκευών με προσεγμένο σχεδιασμό και έντονα χρώματα.

Η σειρά BLOK περιλαμβάνει ένα προστατευτικό κέλυφος, μία προστατευτική θήκη και μια προστατευτική θήκη με πληκτρολόγιο βασισμένη στο Surface της Microsoft. Όλες οι BLOK θήκες είναι τετράγωνες και έχουν φτιαχτεί με απορροφητικά υλικά έτσι ώστε να κρατούν το iPad ανέπαφο ακόμα και από πτώσεις από ύψος 1,8 μέτρων σε σκληρά υλικά όπως το τσιμέντο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Το προστατευτικό κέλυφος Logi BLOK (υποστηρίζει και τα iPad mini) κοστίζει €41,50. Έχει απλό σχεδιασμό και είναι υπερπροστατευτικό, ενώ παράλληλα διατηρεί τη φόρμα του iPad. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, κόκκινο/βιολετί ή γαλαζοπράσινο/μπλε χρώμα και θα συνοδεύεται από ένα προστατευτικό οθόνης.

Η προστατευτική θήκη Logi BLOK για iPad Air 2 είναι το ίδιο ανθεκτική με το παραπάνω κέλυφος, όμως αυτή διαθέτει και ένα στήριγμα που κρατά το tablet σταθερό σε οποιαδήποτε γωνία, σε ένα εύρος 50 μοιρών. Θα κυκλοφορήσει με κόστος €71,99 στα ίδια χρώματα με το κέλυφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Logi BLOK Protective Keyboard Case

Τέλος, έχουμε τη προστατευτική θήκη με πληκτρολόγιο που στην ουσία αποτελείται από τη προστατευτική θήκη και από ένα Bluetooth πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο διαθέτει συντομεύσεις αποκλειστικά για το iOS και όταν ο χρήστης δεν το χρειάζεται μπορεί απλά να το αφαιρέσει ή να το χρησιμοποιήσει σαν κάλυμμα οθόνης. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και γαλαζοπράσινο/μπλε χρώμα με κόστος €135.

Η σειρά Logi BLOK θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: