Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

IllumiRoom: Το Μέλλον Του Gaming Έρχεται Με Το Νέο Xbox

Microsoft IllumiRoom

Είναι αλήθεια πως το PlayStation 4 απογοήτευσε αρκετούς γιατί δεν φέρνει κάτι επαναστατικό. Και αυτή τη ‘τρύπα’ έρχεται να καλύψει η Microsoft με το IllumiRoom. Το IllumiRoom είναι ένα νέο project από την Αμερικάνικη εταιρία που μετατρέπει το δωμάτιό σου στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα προβολέα ευρείας γωνίας που εμφανίζει εικόνες και επάνω στα έπιπλα για να μεγαλώσει το παιχνίδι πέρα από τη τηλεόραση.

Το IllumiRoom μπορεί να μετατρέπει το δωμάτιο και να παρέχει ψευδαισθήσεις που μπορούν να σε κάνουν να νομίζεις πως το δωμάτιό σου κινείται, ή ακόμα καλύτερα, να νομίζεις ότι είσαι μέσα στην ιστορία του παιχνιδιού που παίζεις. Μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα, όπως να επεκτείνει το οπτικό πεδίο, να ενισχύσει τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις, ή να δημιουργήσει μια εντελώς νέα εικονική πραγματικότητα.

Πρέπει να πω ότι φαίνεται πραγματικά πάρα πολύ ωραίο και το να παίζεις παιχνίδια σαν τα Battlefield και Call of Duty θα είναι κάτι πάνω από το εθιστικό. Θα ενσωματωθεί στο νέο Xbox που θα ανακοινωθεί σε ένα μήνα, και έρχεται από τα εργαστήρια της Microsoft Research. Μπορείς να δεις κάποια demo παρακάτω.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LqTHw3q10Pg?rel=0&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=sJ4hWa6y710?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: