Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Ξόδεψε $100 Εκατ. Για Το Χειριστήριο Του Xbox One

Xbox One Controller

Το Xbox One θα κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα των ΗΠΑ σύντομα και το Venture Beat μας αποκάλυψε το ποσό που ξόδεψε η Microsoft για το χειριστήριο της νέας της κονσόλας.

Το ποσό είναι 100 εκατομμύρια δολάρια και είχαν δοκιμαστεί διάφορες εκδόσεις με έναν μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών που ίσως να μην δούμε ούτε και στο Xbox One. Κάποιες από αυτές ήθελαν το τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο προβολέα και να εκπέμπει μυρωδιές. Η Microsoft τελικά κατέληξε στον γνωστό, πλέον, σχεδιασμό αλλά ίσως δούμε στο μέλλον τις παραπάνω τεχνολογίες να ενσωματώνονται σε χειριστήριο του μέλλοντος.

Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό αν σκεφτούμε κιόλας πόσα θα χάλασε για το Xbox One το ίδιο, και σε χρόνο και σε χρήματα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: