Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Microsoft Touch Mouse, Ο αντίπαλος του Apple Magic Mouse;


Η Microsoft στο CES 2011 παρουσίασε το καινούργιο της μαύρο ποντίκι Microsoft Touch Mouse. Είναι αφής και προσπαθεί να ανταγωνιστεί το Magic Mouse της Apple. Όλη η μπροστινή επιφάνειά του είναι ενεργή και επάνω σε αυτή μπορούμε να κάνουμε διάφορες κινήσεις, όπως multitouch, να μετακινηθούμε σε σελίδες ή έγγραφα, να δούμε όλα τα ανοιχτά παράθυρα, και κάποιες άλλες κινήσεις που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον, η εταιρία μας ενημερώνει ότι μέσω της τεχνολογίας BlueTrack, μας υπόσχεται ότι το Touch Mouse είναι πλήρως λειτουργικό σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Το Microsoft Touch Mouse αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι με τιμή 80 $ (κοντά στα 60-70 €). Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από το Amazon.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sVsFcKd6NjU&w=480&h=300]

Επίσημη ιστοσελίδα
Πηγή: TechGear.gr

Μοιράσου το με τους φίλους σου: