Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Universal Foldable Keyboard: Το Απόλυτο Πληκτρολόγιο Για Κινητά/Tablets

Η Microsoft παρουσίασε στην MWC 2015 ένα φορητό πληκτρολόγιο για φορητές συσκευές, δηλαδή smartphones και tablets, με ξεχωριστό σχεδιασμό που του επιτρέπει να διπλώνει και να μικραίνει για μεταφορά. Μιας και είναι ένα πληκτρολόγιο γενικής χρήσης που διπλώνει, η εταιρία δεν δυσκολεύτηκε να βρει το κατάλληλο όνομα και το βάφτισε Universal Foldable Keyboard.

Το Microsoft Universal Foldable Keyboard παρά το μικρό του μέγεθος έχει ένα πλήρες σετ πλήκτρων, και παρά το εξαιρετικά μικρό πάχος (5 χιλιοστά) ενσωματώνει μια μπαταρία η οποία με μία φόρτιση είναι ικανή να τροφοδοτήσει με ρεύμα το Bluetooth πληκτρολόγιο για τρεις μήνες με μία πλήρης φόρτιση. Επίσης έχει αντοχή στο νερό και για αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε άμα πέσει νερό επάνω του.

Το πληκτρολόγιο έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί σε Windows Phone, σε Android και σε iOS συσκευές και με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί να γίνει εναλλαγή συσκευής – για παράδειγμα άμα έχετε συνδέσει το Universal Foldable Keyboard στο tablet και στο smartphone σας μπορείτε να επιλέξετε σε ποια συσκευή θέλετε να γράψετε πατώντας το ειδικό κουμπί. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο Ιούλιο του 2015 με κόστος $99,85.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: