Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Motorola Moto Hint, Το Bluetooth Ακουστικό Του James Bond

Motorola Moto Hint

Το Moto Hint είναι το νέο αξεσουάρ για το καινούργιο Moto X της Motorola το οποίο ουσιαστικά είναι ένα Bluetooth ακουστικό που θα μπορούσαν να είχαν οι κατάσκοποι στις ταινίες. Το Moto Hint το χαρακτηρίζει η εταιρία σαν ένα διακριτικό τρόπο για να διαχειρίζεσαι το κινητό και να έχεις πρόσβαση σε όσα χρειάζεσαι με τη χρήση της φωνής σου.

Το Hint, με άλλα λόγια συνδέεται με το κινητό και με φωνητικές εντολές μπορείς να ζητήσεις κάτι και να σου απαντήσει. Για να γίνει αυτό απαιτείται το λογισμικό της Motorola (Moto Voice) που βρίσκεται στο Moto X και στα Droid με Android 4.4.3 ή νεότερη έκδοση. Μέρικες από τις δυνατότητές του είναι να σου διαβάσει νέα SMS μηνύματα, να σε καθοδηγήσει με turn-to-turn οδηγίες στον προορισμό σου και να σου πει τον καιρό.

Το νέο περιφερειακό της Motorola Θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ με τιμή $149.99, αλλά θα υποστηρίζει μόνο τα Moto X και τα Droid με Android 4.4.3.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: