Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Nikon: Οι Κάμερες Πρέπει Να Αλλάξουν Χάρη Στα Smartphone

Nikon S800c BK

Με χαμηλές πωλήσεις στις point-and-shoot κάμερες και πτώση κερδών, ακόμα και μία συντηρητική εταιρία όπως είναι η Nikon, μπορεί να δει τι θα συμβεί στο μέλλον αν δει αλλάξει. Ο Πρόεδρος Makoto Kimura είπε στο Bloomberg ότι ο αριθμός των ατόμων που εγκαταλείπουν τις compact κάμερες υπέρ των smartphones είναι ‘εκρηκτικός’ και πως η εταιρεία του έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Είπε ότι στόχος του είναι «να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα αλλάξει την έννοια των καμερών,» προσθέτοντας ότι μια τέτοια συσκευή θα έρθει στην αγορά σε λιγότερο από πέντε έτη. Ο Kimura δεν απάντησε αν η εταιρία του θα δημιουργεί δικό της smartphone, ωστόσο ανέφερε ότι το νέο προϊόν ίσως να μην είναι κάμερα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: