Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Nikon D500: Βραβεύτηκε ως η κορυφαία επαγγελματική DSLR στην Ευρώπη

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Nikon D500, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με φορμά DX της Nikon, κέρδισε το βραβείο της κατηγορίας European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 (Καλύτερη Φωτογραφική Μηχανή DSLR για Προχωρημένους Χρήστες 2016-2017) στα βραβεία της Ένωσης European Imaging and Sound Association (EISA).

Πρόκειται για το τρίτο μεγάλο βραβείο που κατέκτησε φέτος η D500, μετά από το βραβείο TIPA Awards 2016 Best APS-C DSLR Expert (Καλύτερη στην κατηγορία APS-C DSLR Expert στα Βραβεία της ένωσης TIPA) καθώς και το βραβείο Red Dot Award: Product Design 2016 (Βραβείο Red Dot: Σχεδίαση προϊόντος 2016).

ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ EISA ΓΙΑ ΤΗ NIKON D500 – ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2016-2017

H D500, ναυαρχίδα των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR με φορμά DX της Nikon, πραγματοποιεί συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας σε περίπου 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και είναι ιδανική για τις φωτογραφίσεις δράσης. Το ισχυρό σύστημα AF 153 σημείων (99 αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης) παρέχει ακρίβεια στη λήψη του θέματος, κυρίως στα κινούμενα θέματα.

Ο νέος αισθητήρας DX με αριθμό ωφέλιμων pixel 20,9 εκατομμύρια pixel, αποδίδει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ με τη μέγιστη τυπική ευαισθησία ISO 51200, η D500 είναι εξαιρετικά αποδοτική για τις λήψεις με χαμηλό φωτισμό. Η ποιότητα κατασκευής και τα χειριστήρια της φωτογραφικής μηχανής εντυπωσιάζουν καθώς διαθέτει μεγάλο, φωτεινό σκόπευτρο και ανακλινόμενη πίσω οθόνη αφής. Η δυνατότητα εγγραφής video 4K και η νέα συνδεσιμότητα SnapBridge της Nikon συμπληρώνουν τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της ψηφιακής SLR.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: