Το Νέο Nintendo 3DS Ανακοινώθηκε Και Είναι Καλύτερο Σε Όλα

Το Νέο Nintendo 3DS Ανακοινώθηκε Και Είναι Καλύτερο Σε Όλα

Nintendo 3DS LL

Η Nintendo αναβάθμισε τα Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL (γνωστό και ως 3DS LL), οι 3D φορητές κονσόλες της γιαπωνέζικης εταιρίας που δεν απαιτούν 3D γυαλιά, με καλύτερα 3D εφέ. Οι νέες παιχνιδομηχανές ανακοινώθηκαν τη Παρασκευή (29/08/2014) σε εκδήλωση της Nintendo.

ΝΕΑ NINTENDO 3DS ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ GAMING

Τα νέα Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL έχουν κρατήσει τις ίδιες ονομασίες αλλά έχουν αναβαθμιστεί σε κάθε τομέα ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά που εντοπίζουμε και σε κινητά. Το 3DS έχει πλέον οθόνη 3,88-ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο 3DS LL/XL 4,88-ιντσών. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν αισθητήρα για αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας ανάλογα το μέρος όπου παίζει ο χρήστης.

Τα φετινά 3DS διαθέτουν δεύτερο αναλογικό stick, περισσότερα κουμπιά για λιγότερη χρήση της οθόνης αφής, NFC για παιχνίδι με τις φιγούρες amiibo (όπως στη πρώτη φωτογραφία), γρηγορότερο επεξεργαστή, υποδοχή για microSD κάρτες μνήμης, Wi-Fi για σύνδεση με τον υπολογιστή και δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας των ρυθμίσεων (back-up), καλύτερο browser για περιήγηση στο διαδίκτυο (με υποστήριξη της HTML5) και γενικές βελτιώσεις στο λογισμικό.

Όσον αφορά τις μπαταρίες, πλέον είναι αφαιρούμενες. Στο 3DS κρατάει για 6 ώρες παιχνιδιού και στο μεγαλύτερο 3DS LL/XL 7 ώρες.

NINTENDO 3DS: ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Το νέο Nintendo 3DS θα κοστίζει 16,000 yen ($154, θεωρητικά €117) και το νέο Nintendo 3DS XL θα κοστίζει 18,800 yen ($180, €137). Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 11 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία και αργότερα λογικά θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική και την Ευρώπη. Θα πωλούνται μαζί με τα καλύμματα αξίας 1,000 yen ($10, €8) και τις φιγούρες amiibo με $12.99/κομμάτι (€10). Οι πρώτες φιγούρες θα περιλαμβάνουν τους χαρακτήρες Mario, Peach, Link, Samus, Yoshi, Donkey Kong, Pikachu, Kirby, Fox, Marth, Villager και Wii Fit Trainer.

NINTENDO 3DS: ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.