Η Nintendo Φέρνει Τα Παιχνίδια Της Σε Android/iOS, Εν Μέρει

Η Nintendo Φέρνει Τα Παιχνίδια Της Σε Android/iOS, Εν Μέρει

Η Nintendo τόσα χρόνια αδιαφορούσε για την επανάσταση των smartphone και tablet και συνέχισε τη τακτική της κυκλοφορώντας παιχνίδια αποκλειστικά για τις κονσόλες της. Ωστόσο οι απογοητευτικές πωλήσεις του Wii U έφεραν φήμες πως η Nintendo θα πάψει να αδιαφορεί για αυτά και η εταιρία θα φέρει τίτλους όπως Super Mario και Zelda στις φορητές συσκευές μας.

Τώρα, μια αναφορά που μας έρχεται από την Ιαπωνία ισχυρίζεται πως η ιαπωνική εταιρία θα μπει στην αγορά των φορητών συσκευών. Αυτό που θα κάνει, όμως, είναι να τις χρησιμοποιήσει για την προώθηση των παιχνιδιών της, και δεν θα τα μεταφέρει εκεί.

Σύμφωνα με τη Nikkei, η Nintendo θα κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες των Android και iPhone την επίσημη εφαρμογή της ώστε οι gamers να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της εταιρίας μέσω αυτής. Η εφαρμογή θα εμφανίζει νέα, βίντεο και επερχόμενα παιχνίδια. Μαζί με την επίσημη εφαρμογή θα έρθουν και mini παιχνίδια για smartphones και tablets. Ουσιαστικά αυτά θα είναι οι demo εκδόσεις των κανονικών παιχνιδιών ώστε να ‘ψήνουν’ τον παίχτη να αγοράζει το παιχνίδι για τη κονσόλα.

Τον Δεκέμβριο ο Reggie Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo America, επιβεβαίωσε στο Seattle King 5 News πως η εταιρία του γνωρίζει για τα smartphones and tablets εκεί έξω και πως θα τα χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς. Πρόσθεσε ότι η φιλοσοφία της Nintendo για παιχνίδια στις κονσόλες της δεν έχει αλλάξει. Την επικείμενη Πέμπτη ίσως ανακοινωθούν τα σχέδια της εταιρίας καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των επενδυτών.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.