Τα Πρώτα Δωρεάν Παιχνίδια Για Το Nintendo 3DS Ανακοινώθηκαν

Τα Πρώτα Δωρεάν Παιχνίδια Για Το Nintendo 3DS Ανακοινώθηκαν

Η Nintendo ανακοίνωσε τους πρώτους δωρεάν τίτλους για τη φορητή κονσόλα Nintendo 3DS! Τα δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν ένα με υποβρύχια και ένα με μπέιζμπολ. Ο τίτλος του πρώτου είναι Steel Diver: Sub Wars και του δεύτερου Rusty’s Real Deal Baseball.

Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα για το Nintendo 3DS μέσω καταστήματος eShop. Το παιχνίδι με τα υποβρύχια θα γίνει ( σύντομα; ) διαθέσιμο για λήψη δωρεάν, με το παιχνίδι του μπέιζμπολ να γίνεται τον Απρίλιο. Το Steel Diver: Sub Wars έχει περιορισμένο περιεχόμενο με τον χρήστη να πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για να αγοράσει μια ‘premium’ έκδοση του τίτλου. Η δωρεάν έκδοση σου δίνει επιλογή να διαλέξεις μέχρι 2 από τα 18 υποβρύχια. Επιπλέον, με την επί πληρωμή έκδοση, ο παίχτης έχει περισσότερες αποστολές και δυνατότητες παραμετροποίησης.

Οι αναφορές λένε ότι η δωρεάν έκδοση του Steel Diver δεν προσφέρει αγορές μέσω του παιχνιδιού, κάτι που το κάνει περισσότερο μια demo έκδοση. Ωστόσο το Rusty’s Real Deal Baseball θα υποστηρίζει αγορές μέσω του παιχνιδιού. Ο παίχτης θα μπορεί να αγοράζει μίνι παιχνίδια με τουλάχιστον $4.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.