Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Σταματάει Η Παραγωγή Του Wii

Wii

Μετά από 7 χρόνια στην αγορά, η Nintendo αποφάσισε να αποσύρει από την αγορά το Wii που της ‘χάρισε’ πολλά λεφτά, όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές. Η κονσόλα όταν πρωτο-κυκλοφόρησε έκανε τρομερές πωλήσεις και πολλοί παίκτες περίμεναν στην ουρά για ώρες για να πάρουν στα χέρια τους την τελευταία κονσόλα της Nintendo. Μετά την πρόωρη επιτυχία, η ζήτηση για το Nintendo Wii επιβραδύνθηκε σημαντικά. Τελικά το Nintendo Wii αντικαταστάθηκε από τη κονσόλα Nintendo Wii U, η οποία απέτυχε να πουλήσει πολλά.

Η Nintendo τώρα ανακοίνωσε πως θα σταματήσει τη παραγωγή της κονσόλας στην Ιαπωνία. Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα που κατασκευάζεται το Wii. Αν και δεν του φαίνεται, το Wii είναι 7 χρονών, με το λανσάρισμά του να πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2006. Από τότε η γιαπωνέζικη έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως, και πάνω από 30 εκατ. στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2012.

Η Nintendo ξόδεψε πολύ χρόνο επισημαίνοντας ότι το Wii U είναι πλήρως συμβατό με τα παιχνίδια του Nintendo Wii επιτρέποντας στους παίκτες να συνεχίσουν την πορεία τους και στη νέα παιχνιδομηχανή τους. Το γεγονός αυτό δεν έχει βοηθήσει τις πωλήσεις με τη Nintendo να πούλησε μόνο 160,000 Wii U κονσόλες παγκοσμίως κατά το 2ο τρίμηνο του 2013. Η εταιρία πρόσφατα μείωσε τη τιμή της κονσόλας, όμως δεν πιστεύουμε να δει αύξηση στις πωλήσεις της.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: