Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia OZO: Επίσημα Η Σφαιρική Κάμερα Της Nokia

Σε προγραμματισμένη εκδήλωση, η Nokia ανακοίνωσε τη πρώτη της κάμερα με ονομασία Nokia OZO. Η κάμερα είναι σφαιρική και προορίζεται για άκρως επαγγελματική χρήση από δημιουργούς και για αυτό πιθανότατα δεν πρόκειται να την αγοράσετε ποτέ.

Η Nokia OZO ενσωματώνει οκτώ αισθητήρες και οκτώ μικρόφωνα για να τραβάει στερεοσκοπικό βίντεο 360 μοιρών το οποίο στη συνεχεία θα επεξεργάζεται με ειδικό λογισμικό και θα χρησιμοποιείται σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Οι χρήστες με τη χρήση VR headset θα μπορούν να δουν ζωντανά το βίντεο που τραβάει η κάμερα και επιτρέπεται η εξαγωγή βίντεο σε χαμηλή ανάλυση μέσα σε λίγα λεπτά για έλεγχό του πριν γίνει η εξαγωγή σε πλήρη ανάλυση.

Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έγιναν γνωστές αλλά φανταζόμαστε ότι έχει χρησιμοποιηθεί το καλύτερο hardware. Θα κάνει ντεμπούτο στις αγορές μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2015 με τη τιμή της να παραμένει άγνωστη και αυτή.Μοιράσου το με τους φίλους σου: