Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

NVIDIA SHIELD: Αποκτά Android KitKat, Νέα Χαρακτηριστικά Και Το Portal

Η NVIDIA ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για την Android-βασισμένη φορητή παιχνιδοκονσόλα, NVIDIA SHIELD. Το SHIELD με ενημέρωση που θα λάβει θα αποκτήσει ασύρματο streaming, Bluetooth πληκτρολόγιο και υποστήριξη για ποντίκι, μεγαλύτερη υποστήριξη PC παιχνιδιών, καλύτερη διαχείριση του gamepad, Android 4.4.2 KitKat και χαμηλότερη τιμή όπου πωλείται.

Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του NVIDIA SHIELD είναι η δυνατότητα για stream PC παιχνιδιών από το desktop PC στη φορητή κονσόλα μέσω του τοπικού δικτύου. Με το νέο χαρακτηριστικό (αρχικά σε beta κατάσταση) το streaming θα γίνεται και από όλο το κόσμο. Επίσης μπορεί να ‘ξυπνήσει’ τον υπολογιστή και να συνδέσει τον χρήστη στο προφίλ του αν είναι σε sleep mode. Με το Bluetooth πληκτρολόγιο/ποντίκι ο παίχτης μπορεί να το συνδέσει στη τηλεόραση και να παίξει μέσω αυτών ξαπλωμένος στον καναπέ ή το κρεβάτι.

Στα παιχνίδια, με το νέο update θα μπορεί να υποστηρίζει πολλούς περισσότερους τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και του Titanfall. Επιπλέον, το Portal θα μεταφερθεί και αυτό στη φορητή κονσόλα με δυνατότητα για έναρξη χωρίς την ανάγκη για streaming. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμο για λήψη.

Πηγές: α, β

Μοιράσου το με τους φίλους σου: