Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Nvidia Shield Teardown

Nvidia Shield Teardown

Η ομάδα του iFixit πήρε ξανά τα εργαλεία της και αυτή τη φορά άνοιξαν τη νέα φορητή συσκευή για gaming της Nvidia με ονομασία Shield, η οποία ξεκίνησε τελικά την κυκλοφορία της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από μια μικρή καθυστέρηση που οφειλόταν σε μηχανικά προβλήματα.

Η ομάδα του iFixit βράβευσε το Nvidia Shield με σκορ 6 στα 10 (το 10 σημαίνει πως είναι πολύ εύκολο να επισκευαστεί) στο Nvidia Shield Teardown.

Το Nvidia Shield κοστίζει 299$ και για να ανακεφαλαιώσουμε τροφοδοτείται από ένα Nvidia Tegra 4 SoC με 4 Cortex-A15 πυρήνες και έναν πέμπτο Cortex-A15 για εξοικονόμηση μπαταρίας, όλοι με ταχύτητες 1,9GHz. Έχει 5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280 x 720 pixels (293,7 ppi), και μπορεί να παίξει PC και Android παιχνίδια. Μέχρι τώρα υποστηρίζει 21 τίτλους παιχνιδιών (συμπεριλαμβανομένων των Borderlands 2, Skyrim, Dead Island: Riptide, Half-Life 2 και Dishonored), ενώ μπορεί να τρέξει όλα του Android με πρόσβαση στο Google Play.

Μπορείς να δεις αναλυτικά το teardown του εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: