Τρείς Νέες Κάμερες Ανακοίνωσε Η Olympus

Τρείς Νέες Κάμερες Ανακοίνωσε Η Olympus

Η Olympus ανακοίνωσε τρεις νέες κάμερες, μία compact mirrorless που αποτελεί ιδανική επιλογή για αρχάριους, μία superzoom bridge κάμερα με υψηλές επιδόσεις και μία ανθεκτική κάμερα η οποία είναι η πρώτη αδιάβροχη κάμερα με περιστρεφόμενη οθόνη.

Η πρώτη κάμερα που αναφέραμε φέρει το κωδικό όνομα Olympus OM-D E-M10 και ενσωματώνει αισθητήρα 16-megapixel Micro Four Thirds, ISO 100-25600, επεξεργαστή εικόνας TruePic VII, σύστημα αυτόματης εστίασης 81 σημείων, WiFi και 3-axis σύστημα σταθεροποίησης. Επίσης έρχεται με ηλεκτρονική διόπτρα 1,44 εκατομμυρίων dots, ενώ η οθόνη LCD των 3 ιντσών που διαθέτει είναι περιστρεφόμενη. Η τιμή της θα ανέρχεται στα 600 ευρώ.

Η Olympus Stylus SP-100EE είναι η νέα superzoom bridge κάμερα της εταιρείας με αισθητήρα επίσης 16MP CMOS και δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD 1080p/60fps. Διαθέτει οπτική ζουμ στα 50x, φακό 24-1200mm και επεξεργαστή TruePic VII. Η οθόνη της είναι LCD στις 3 ίντσες. Η κάμερα αυτή διακρίνεται για τη λειτουργία εμφάνισης κόκκινης κουκκίδας (red-dot) που αποσκοπεί στο ευκολότερο κεντράρισμα σε μακρινές λήψεις. Η τιμή της είναι στα €349.

olympus stylus tough tg-850 camera

Η τρίτη και τελευταία κάμερα είναι η ανθεκτική Olympus Stylus Tough TG-850, η πρώτη κάμερα στον κόσμο με αδιάβροχη κατασκευή και περιστρεφόμενη LCD οθόνη 3 ιντσών. Διαθέτει αισθητήρα 16MP, φακό 21mm με 5x οπτικό zoom, επεξεργαστή εικόνας TruePic VII και αντέχει σε βάθος 10 μέτρων, σε θερμοκρασίες έως -10C και πτώσεις από τα 2 μέτρα. Η τιμή της θα είναι 269 ευρώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.