Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Νέα Compact Κάμερα Olympus Stylus 1

Olympus Stylus 1

Η Olympus ανακοίνωσε την Olympus Stylus 1 η οποία είναι μία compact κάμερα με αισθητήρα 1/1,7-ίντσας που αποδίδει 12-megapixel. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα να τραβήξει 1080p βίντεο με στερεοφωνικό ήχο καθώς και βίντεο υψηλής ταχύτητας στα 120fps και 240fps! Το flash και το ηλεκτρονικό σκόπευτρο ανάλυσης 1,44 χιλιάδων dot είναι ενσωματωμένα και χρησιμοποιεί το φακό i.ZUIKO με 10.7x ζουμ που κλείνει όταν δεν χρησιμοποιείται.

Στο πίσω μέρος της Stylus 1 υπάρχει μία LCD οθόνη αφής με ανάλυση 1,040 χιλιάδες dot, συνολικά το μέγεθος είναι 116 x 87 x 56,5 χιλιοστά, υπάρχει συνδεσιμότητα μέσω WiFi και δυνατότητα εναλλαγής αναλογικής/ψηφιακής χρήσης. Η κάμερα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο με τιμή £550. Δηλαδή περίπου $884 ή €644.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: