Η Olympus Ανακοίνωσε Την Stylus SH-1 Με 5-Αξονικό Σύστημα Σταθεροποίησης Και Την Ανθεκτική Stylus TG-3

Η Olympus Ανακοίνωσε Την Stylus SH-1 Με 5-Αξονικό Σύστημα Σταθεροποίησης Και Την Ανθεκτική Stylus TG-3

H Olympus ανακοίνωσε επίσημα δύο νέες κάμερες, την compact point-and-shoot κάμερα Olympus Stylus SH-1 με το ιδιαίτερο 5-αξονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και την Olympus Stylus TG-3, μια αξιόλογη κάμερα με ανθεκτικότητα στις πτώσεις και το νερό. Πάμε να τις δούμε.

Η Olympus Stylus SH-1 διαθέτει αισθητήρα 16MP BSI CMOS, φακό 25-600mm f/3.0-6.3 με 24x οπτικό zoom και όπως είπαμε το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας. Ο επεξεργαστής εικόνας είναι TruePic VII και ενσωματώνει μια 3 ιντσών οθόνη LCD, WiFi, δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p/60fps και 11fps burst mode. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο και η τιμή της θα ανέρχεται στα 300 δολάρια.

olympous_stylus-tg-3

Η Olympus Stylus TG-3, αποτελεί την ανθεκτική πρόταση της εταιρίας και έρχεται με αισθητήρα 16MP CMOS, φακό 25-100mm f/2.0-4.9, οθόνη 3 ιντσών LCD, δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p, GPS και WiFi. Η αντοχή της φτάνει το βάθος των 15m, θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου και αντιστέκεται σε πτώσεις έως 2,5 μέτρων. Επιπλέον χαρακτηριστικό της κάμερας είναι το μακροσκοπικό mode που επιτρέπει τον χρήστη να πραγματοποιεί λήψεις από απόσταση μόλις 10mm από το αντικείμενο. Θα την δούμε στην αγορά τον Ιούνιο σε τιμή 350 δολαρίων.

Πηγές: α,β

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.