Η Νέα Mirrorless Panasonic 4K GH Με Δυνατότητα Εγγραφής 4K Βίντεο

Η Νέα Mirrorless Panasonic 4K GH Με Δυνατότητα Εγγραφής 4K Βίντεο

Mέσα στα τόσα ενδιαφέροντα πράγματα που ανακοινώθηκαν στη φετινή CES είναι και η νέα κάμερα της Panasonic με δυνατότητα εγγραφής 4Κ βίντεο. Η ιαπωνική εταιρία μπορεί να υπερηφανεύεται καθώς είναι η πρώτη mirrorless με 4Κ ανάλυση.

Η Panaonic 4K GH βρίσκεται ακόμα σε πρωτότυπη μορφή και ίσως να είναι αυτός ο λογός που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας η εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση θα γίνεται στα 200 Mbps και θα μπορεί να αναπαραχθεί σε υπολογιστή μέσω της mini-HDMI θύρας που διαθέτει. Επιπρόσθετα ο χρήστης θα μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Τα εντυπωσιακά βίντεο της κάμερας αυτής θα αποθηκεύονται στην SDXC UHS Class 3 κάρτα η οποία όπως εννοείται θα πρέπει να είναι μεγάλης χωρητικότητας για να αποθηκεύονται ολιγόλεπτα βίντεο. Η αποθήκευση μπορεί να γίνει επίσης και σε σκληρό εξωτερικό δίσκο για μεγαλύτερη χωρητικότητα με μικρότερο κόστος.

Η Panasonic 4K GH αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος Φεβρουαρίου με τιμή περίπου στα $2,000. Έως τότε ας πάρουμε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.