Η πρώτη οθόνη Philips με Popup Webcam που κάνει τη ζωή δύσκολη στους hackers

Η πρώτη οθόνη Philips με Popup Webcam που κάνει τη ζωή δύσκολη στους hackers

Με τους hackers να γίνονται ολοένα και πιο εφευρετικοί, η ευαισθητοποίηση των χρηστών σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους από τη χρήση webcam έχει αυξηθεί. Για αυτό η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει την πρώτη οθόνη Philips με webcam που εμφανίζεται όταν χρειάζεται και κρύβεται όταν πρέπει μέσα στο πλαίσιο της οθόνης. Η νέα 27 ιντσών οθόνη 272B7QPTKEB, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, συνδυάζει αυτή την επιπλέον ασφάλεια με εξαιρετική απόδοση: πεντακάθαρες εικόνες με ανάλυση Quad HD, εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης της τεχνολογίας ΙPS panel, εξαιρετικά γρήγορο USB 3.0 για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων, καθώς και τεχνολογία PowerSensor για βιώσιμη παραγωγικότητα. Περισσότερες οθόνες με pop up webcam θα ακολουθήσουν αργότερα φέτος, όπως σε 24 ίντσες ή με UHD ανάλυση.

Μεγαλύτερη ασφάλεια για webcams γραφείου

Η χρήση της webcam αποτελεί πλέον ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να ερχόμαστε σε επαφή με συναδέλφους και συνεργάτες από όλο τον κόσμο. Για πολλούς επαγγελματίες, η webcam είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να εξασφαλίσουν προσωπική επαφή και να ενισχύσουν τη συνεργασία χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν. Ωστόσο, κάθε webcam μοιάζει με ένα παράθυρο μέσα στην εταιρεία. Εάν τυχόν παραβιαστεί από hackers, θα μπορούσε θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί ως ένα μη εξουσιοδοτημένο σημείο πρόσβασης. “Γνωρίζοντας καλά τους πιθανούς κινδύνους ασφαλείας που κρύβουν οι νέες τεχνολογίες, αρκετοί χρήστες δεν θέλουν να έχουν την webcam στραμμένη όλη μέρα στο γραφείο τους, αναφέρει ο Albert Ulfman, Product Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη. “Η νέα webcam στην πρόσφατη οθόνη Philips κατευνάζει τις ανησυχίες των χρηστών. Η webcam εμφανίζεται όταν απαιτείται για επαγγελματικές συναντήσεις και κρύβεται όταν δεν χρησιμοποιείται.”
Όπως και οι άλλες οθόνες Philips που απευθύνονται σε επαγγελματίες χρήστες, η νέα οθόνη διαθέτει μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα. Με διάσταση μόλις 27 ιντσών, είναι αρκετά συμπαγής για να χωράει σε οποιοδήποτε γραφείο. Η επιφάνεια προβολής αυξάνεται στο μέγιστο χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, το οποίο προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία κατά την ταυτόχρονη προβολή πολλών οθονών. Η οθόνη διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας χάρη στην ανάλυση Quad HD με 2560 x 1440 pixels – σχεδιασμένη για να αποκομίζεται η μέγιστη ευκρίνεια προβολής από υψηλές ευρυζωνικές πηγές που υποστηρίζονται από την οθόνη, όπως τις Displayport και HDMI. Η συγκεκριμένη οθόνη υποστηρίζει επίσης την δυνατότητα για ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών συσκευών χρησιμοποιώντας, κάθε φορά, μια μόνο σύνδεση μεταξύ δύο συσκευών. Αυτή η διάταξη καλωδίων, με ένα καλώδιο DisplayPort ανάμεσα σε κάθε σετ οθονών, δίνει ένα πιο τακτοποιημένο αποτέλεσμα. Ένα βασικό πλεονέκτημα των συστημάτων πολλαπλών οθονών είναι η αυξημένη παραγωγικότητα και το άψογο multitasking.

Βιώσιμη παραγωγικότητα

Η νέα οθόνη 272B7QPTKEB αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης της MMD για βιώσιμη παραγωγικότητα. Η οθόνη διαθέτει καινοτόμους αισθητήρες προκειμένου να διατηρεί την κατανάλωση ενέργειας όσο το δυνατόν χαμηλή. Η τεχνολογία PowerSensor, μπορεί, για παράδειγμα, να εντοπίσει αν κάποιος είναι στο γραφείο του και να μειώσει αυτομάτως τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης απομακρύνεται από αυτό. Αυτή η λειτουργία, μπορεί, από μόνη της, να περιορίσει τα ενεργειακά κόστη έως και 80% και ταυτόχρονα να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της οθόνης. Χάρη στο χωρίς BFR πλαίσιο και την κατασκευή της από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά τη κατανάλωση, η οθόνη έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως ένα πραγματικά φιλικό προς το περιβάλλον εργαλείο παραγωγικότητας.
Η νέα οθόνη Philips 272B7QPTKEB, με ενδεικτική λιανική τιμή €629, θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Αύγουστο 2016.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – Οθόνη Philips 272B7QPTKEB

Τύπος LCD panel Τεχνολογία IPS
Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού W-LED
Μέγεθος panel 27 ίντσες / 68.5 εκ.
Πραγματική περιοχή θέασης 596.7 (H) x 335.7 (V)
Αναλογία Διαστάσεων 16:9
Βέλτιστη ανάλυση 2560 x 1440 @ 60 Hz
Γωνία θέασης 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 350 cd/m²
Αναλογία Αντίθεσης (typical) 1,000:1
Χρώματα οθόνης 16.7 εκατομμύρια (True 8 Bit)
Ενίσχυση εικόνας SmartImage
Άνεση
 • Ενσωματωμένα ηχεία: 2 W x 2
 • Ενσωματωμένη webcam: 2.0 megapixel camera with microphone and LED indictor
 • User convenience: SmartImage, Input,
  PowerSensor, Menu, Power On/Off
 • Control software: SmartControl
 • Other convenience: Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Βάση
 • Ρύθμιση ύψους: 150 mm
 • Pivot: 90°
 • Περιστροφή: -175/175°
 • Κλίση: -5/20°
Συνδεσιμότητα
 • USB: USB 3.0×3 (1 w/fast charging)
 • Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort 1.2, mini DisplayPort 1.2 x 1, HDMI 1.4
 • Signal Output: DisplayPort out
 • Είσοδοι Sync: Separate Sync, Sync on Green
 • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βιωσιμότητα
 • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: PowerSensor, EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
 • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
 • Ανακυκλωμένο πλαστικό μετά τη κατανάλωση: 85%
 • Συγκεκριμένες ουσίες: PVC / BFR free housing, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B,
SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, UKRAINIAN, ICES-003

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.