Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

1 Εκατομμύριο PlayStation 4 Μέσα Σε 24 Ώρες

PlayStation 4

Η Sony κατάφερε να περάσει ένα σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις της τελευταίας PlayStation 4 κονσόλας της. Οι πωλήσεις κατάφεραν να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο μέσα σε μόλις 24 ώρες. Με την κονσόλα να πωλείται μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αυτό το επίτευγμα είναι ακόμα σημαντικότερο.

Το PlayStation 4 θα διατίθεται σε περισσότερες χώρες όταν στις 29 του μηνός βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στην Ευρώπη. Ωστόσο και πάλι δεν θα πωλείται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα θα έρθει στις 13 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυκλοφόρησε Το PlayStation 4 Με Προβληματικά Κομμάτια, Αποσύρθηκαν Οι Περιορισμοί

Η Sony σκοπεύει να πουλήσει 3 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους. Δήλωσε επίσης στο Bloomberg ότι αναμένει πως μέχρι το Πάσχα θα έχει πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια PS4.

Το PlayStation 2 είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα με παραπάνω από 155 εκατομμύρια πωλήσεις. Δεν γνωρίζουμε αν το νέο θα το ξεπεράσει. Το Xbox One θα ξεκινήσει να πωλείται στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες (δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα σε αυτές). Για να δούμε πως θα πάει και αυτό…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: