1 Εκατομμύριο PlayStation 4 Μέσα Σε 24 Ώρες

Η Sony Αποκάλυψε Το PlayStation 4

PlayStation 4

Η Sony κατάφερε να περάσει ένα σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις της τελευταίας PlayStation 4 κονσόλας της. Οι πωλήσεις κατάφεραν να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο μέσα σε μόλις 24 ώρες. Με την κονσόλα να πωλείται μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αυτό το επίτευγμα είναι ακόμα σημαντικότερο.

Το PlayStation 4 θα διατίθεται σε περισσότερες χώρες όταν στις 29 του μηνός βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στην Ευρώπη. Ωστόσο και πάλι δεν θα πωλείται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα θα έρθει στις 13 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυκλοφόρησε Το PlayStation 4 Με Προβληματικά Κομμάτια, Αποσύρθηκαν Οι Περιορισμοί

Η Sony σκοπεύει να πουλήσει 3 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους. Δήλωσε επίσης στο Bloomberg ότι αναμένει πως μέχρι το Πάσχα θα έχει πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια PS4.

Το PlayStation 2 είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα με παραπάνω από 155 εκατομμύρια πωλήσεις. Δεν γνωρίζουμε αν το νέο θα το ξεπεράσει. Το Xbox One θα ξεκινήσει να πωλείται στις 22 Νοεμβρίου σε 13 χώρες (δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα σε αυτές). Για να δούμε πως θα πάει και αυτό…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.